365 dní na vrátenie tovaru - bez udania dôvodu!
Doručenie 4 € - Možnosť doručenia zadarmo nad 49 €-
Kontaktujte nás

7 tašiek, ktoré nenosíte… Ale mali by ste

Či už potrebujete tašku na nočný výjazd alebo do posilňovne, v dobrej taške budete mať všetky vaše cennosti organizované bez toho, aby vám vypadávali z vreciek.

Je pravdepodobné, že ste vyrastali v dobe, kedy sa nosila školská taška. Bol v nej peračník s potlačou vášho hrdinu, desiata a zošity. Bola to viac ako len taška - bolo to miesto, kde ste napchali všetko, od žiackej knižky až po zamilované dopisy.

V dnešnej dobe si do tašky musíte dať viac vecí ako len niekoľko ceruziek. Vytvorili sme zoznam tašiek, o ktorých si myslíme, že by ste ich mali poznať. Každá z nich je pre nás jedinečná, takže garantujeme dostatočný priestor pre životné potreby, ale aj priestor pre pár zamilovaných dopisov.

Zobrazený produkt: Tmavomodrý batoh Lawrence
1 7 tašiek, ktoré nenosíte… ale mali by ste 1.1 1. batohy1.2 2. taška cez rameno1.3 3. puzdrá na notebook1.4 4. tašky do posilňovne 1.5 5. víkendová taška1.6 6. kozmetická taška 1.7 7. sling taška 1.8 Vy sa pýtate – my odpovedáme

1. Batohy

Zdvihnite ruku, ak prvá taška, ktorú ste nosili, bol práve batoh? Nosili ste v ňom aj obložené chleby so šunkou a syrom?

Batoh, ktorý budete nosiť dnes, má veľa spoločného s batohom, ktorý ste nosili ako dieťa. Je stále tak všestranný a funkčný ako predtým, ale teraz sa môže pochváliť jemnejšími detailmi a kvalitnými materiálmi, ktoré prešli z tých ihriskových na kancelárske.

Ako si vybrať batoh

Bez ohľadu na to, kde budete batoh nosiť, vždy by mal mať nastaviteľné popruhy, ktoré sú vystužené pre poskytnutie pohodlia. Chcete nosiť batoh do práce, posilňovne alebo aj tam aj tam? Zvážte počet priehradiek, vreciek a veľkosť priečinku na notebook.

Myslíte si, že batoh sa nehodí do kancelárie? Nezatracujte ho, kým ho nevyskúšate. Vyberte si kožený batoh s čistými líniami. To neznamená, že plátno nebude fungovať ... len si dávajte pozor na kvalitu šitia a detaily. Príliš veľa detailov na batohu môže vyzerať neformálne a ležérne. Vhodne skombinujte správnu tašku so správnym outfitom, a nikto si vás nepomýli s chalanom na letnej stáži.

2. Taška cez rameno

Čo majú spoločné Indiana Jones a Will Smith vo filme Ja, legenda? Obaja vedia, že dobytie územia by nemohlo byť dokončené bez tašky cez rameno.

Dni, kedy boli tašky cez rameno vyhradené iba pre dochádzajúcich zamestnancov, vojenských pracovníkov a dominantných hrdinov sú už za nami. Teraz sú navrhnuté s ohľadom na váš zaneprázdnený životný štýl. Sú vhodné pre každého, kto chce ísť z bodu A do bodu B s voľnými rukami.

Nemyslíte si, že sú voľné ruky praktické riešenie? Skúste písať textové správy a zároveň držať kávu. Taška cez rameno je jednoducho výhra.

Ako si vybrať tašku cez rameno

Chodíte do práce na bicykli? Planéta vám ďakuje. Taška cez rameno je skvelá, keď potrebujete niečo chytiť. A počas pedálovania bude uložená bezpečne na chrbte. Dva krát si skontrolujte, či má taška, ktorú ste si vybrali, zips... menšia šanca, že sa vám vysypú veci pri ostrej zatáčke.

Väčšina z nich má veľký vnútorný priestor. Skontrolujte, či má taška všetky vrecká, držiaky na perá a priehradku alebo puzdro, ktoré sa bude hodiť pre váš laptop. Tašku, ktorá je síce pekná, ale nemá dostatok priestoru pre vaše veci, nebudete nosiť.

Hľadáte niečo profesionálnejšie ako je plátená taška? Vyskúšajte aktovku. Aktovka má triedu kufríka, ale nosí sa ako taška cez rameno. Vyspelá voľba pre vyspelého muža.

3. Puzdrá na notebook

Veľa sa diskutuje o tom, či je lepšia taška na notebook alebo puzdro na notebook. Oba typy majú svoje výhody, ale keďže sa tašky na notebook podobajú na tašky cez rameno, môžeme ich spojiť do jednej kategórie. Takže vyhráva puzdro.

Puzdrá na notebook sa veľmi podobajú na fóliové puzdrá na telefóny. Sú určené pre minimalistov, ktorí nenosia celý svoj život v taške. Na štíhlej, kompaktnej konštrukcii a spôsobe nosenia v ruke je niečoho prirodzene sofistikované. Možno je to návrat do dní, kedy muži nosili klobúky na hlave a noviny v rukách. A možno len to, že potrebujete odísť z domu iba s vaším notebookom a niekoľkými papiermi.

Ako si vybrať puzdro na notebook

Vyberte si vystužené puzdro. Vieme, že budete zaobchádzať s vaším notebookom opatrne, ale takto si znížite šancu na poškodenie. Nájdite si kúsok s vreckom vo vnútri a dodatočným priestorom pre ďalšie položky - ako ten milión eurový kontrakt, ktorý dostanete, keď sa začnete obliekať na túto prácu!

A vyberte si kožu. Tento štýl pánskych doplnkov vyzerá skvele kvôli čistým líniám a kvalitným materiálom. Ešte viac pozitív a budete ľutovať, že ste si namiesto puzdra zvolili tašku na notebook.

4. Tašky do posilňovne

Každý určite bude súhlasiť s tým, že si rôzne typy tréningov vyžadujú inú výbavu. A výbava je veľká - tréningové oblečenie, proteínové nápoje, uterák, mydlo (nikdy si nezabudnite mydlo). Potrebujete mať dostatočne veľkú tašku na to, aby sa do nej zmestilo všetko, čo si uložíte do skrinky v posilňovni.

Úspešní ľudia hovoria, že by ste sa mali vhodne obliecť pre prácu, ktorú chcete získať. Myslíme si, že to isté platí aj pre druh športovej tašky, ktorú nosíte. Návšteva posilňovne s taškou, na ktorú ste hrdí, by mohla pomôcť zlepšiť vašu reputáciu.

Ako si vybrať tašku do posilňovne

Chôdza na hodinu tréningu je jedna vec... chôdza domov s ťažkou taškou potom, čo ste vydali zo seba maximum počas cvičenia angličákov je ďalšia. Uistite sa, že ste si vybrali takú, ktorá je ľahká - ušetríte nejaké to kilo na hmotnosti. Odnímateľný, polstrovaný ramenný popruh sa tiež ukazuje ako užitočná pomôcka, keď dlhšie dochádzate

Ak používate jednu tašku do práce aj telocvične, použite takú, do ktorej si môžete pohodlne odložiť všetko bez toho, aby ste zmiešali svoje prepotené oblečenie s obedom. A rozhodnite sa pre jednoduché línie a farby, ktoré sa budú hodiť k vášmu kancelárskemu odevu.

5. Víkendová taška

Ah, víkendová taška. Samotné meno evokuje predstavy jesenných listov, ktoré padajú v lese vedľa chatky, kde sedíte s pohárom dobrého rumu a hladíte do ohňa. ... alebo zúfalý pokus o to, aby ste si ju napchali do úložného priestoru nad vaším malým sedadlom v ekonomickej triede, keď letíte na dovolenku. Víkend na lyžovačke alebo prespanie u babičky - každý človek potrebuje mať nejakú kabelu na prenocovanie.

Výmena každodenne používaného batohu na dizajnovú víkendovú tašku je obrovský krok pre väčšinu mužov. Jej obdĺžnikový tvar je ideálny pre pár kúskov oblečenia a toaletných potrieb ... dosť na to, aby ste ste vydržali od piatka do nedele na horách.

Čo ak žijete naozaj blízko mami a otca a ešte ste sa nedostali k tomu, aby ste si rezervovali chatku v lese? Výber menšej tašky môže byť vhodné riešenie do posilňovne alebo dokonca ako "taška na všetko" - hybrid medzi taškou do práce a posilňovne.

Ako si vybrať víkendovú tašku

Víkendová taška je presne to, čo potrebujete, keď je váš kufor na cesty príliš veľký. Ubezpečte sa, že vybraný kúsok spĺňa požiadavky na rozmery ako príručná taška v leteckých spoločnostiach a zmestí sa do horného batožinového priestoru nad sedadlom. Ak ju budete používať aj do posilňovne, uistite sa, že je dostatočne kompaktná, aby sa zmestila do neustále sa zmenšujúceho priestoru v úložnej skrinke v posilňovni.

Myslíme, že koža je jediný materiál, ktorý by ste si mali zvoliť. Bude to vždy vyzerať tak, že idete alebo prichádzate z nejakého skvelého miesta a nič nepokazíte, ani keď si ju zoberiete v piatok do kancelárie. Zakúpenie si takejto víkendovej tašky určite nie je nezmyselné míňanie peňazí... tak ušetrite a rozmaznajte sa kvalitnou jemnou kožou. Skončíte s víkendovou taškou, ktorú môžete používať aj za 5 rokov, pretože časom bude vyzerať ešte lepšie... zistíte to, keď sa konečne dostanete do tej vysnívanej chatky.

6. Kozmetická taška

Ani tá najlepšia cestovná taška na planéte nie je hodná kože, z ktorej je vyrobená, ak ju v cieľovej destinácii otvoríte a zistíte, že váš šampón vytiekol na váš najkrajší sveter. A potom ho musíte odstraňovať aj zo zubnej kefky. Nie, ďakujeme. A nechceme počuť ani o niekom, kto si balí veci do plastového vrecka. Teraz už viete, čo máte tomuto pánovi kúpiť na Vianoce.

Spoločníkom víkendovej tašky by mala byť kozmetická taška. Bola navrhnutá pre všetky potrebné kozmetické produkty na bezpečné cestovanie. Keď otvoríte kvalitnú kozmetickú tašku a zistíte, že vaša zubná kefka nemá chuť ako kolínska voňavka, určite to bude malé potešenie v živote. Je to aj jeden z dôvodov, prečo je táto taška jeden z našich najpredávanejších produktov.

Ako si vybrať kozmetickú tašku

Aj keď sa s vašou kozmetickou taškou nesprchujete, odporúča sa, aby bola vodotesná alebo odolná voči vode. Vhodná bude taška z voskovaného plátna, pretože sa nebudete musieť obávať toho, že vám spadne do vane. Kvalitná kožená taška bude pekne vyzerať na poličke... ale musíte byť opatrní, keď máte rád príliš dlhú a horúcu sprchu, po ktorej je kúpeľňa zahalená v pare.

Koľko vecí potrebujete na cestovanie? To je odpoveď na otázku, aká veľká by mala byť taška. Uistite sa, že sa do nej zmestia všetky vaše veci. Sme veľkí fanúšikovia kozmetických tašiek so vstavanými háčikmi. Ostane suchá, pretože bude visieť ďalej od umývadla a keď ju rozviniete na ceste do kúpeľne, budete vyzerať ako skúsený cestovateľ.

7. Sling taška

Predstavte si, že potrebujete odísť na popoludnie a všetko, čo si potrebujete zobrať je vaša peňaženka, telefón a slúchadlá… a samozrejme kľúče. Vezmete si batoh a hodíte si veci dovnútra. Potom si všimnete, že vo vašej obľúbenej taške zostalo nejaké to miesto. Prihodíte tam aj fľašu s vodou, nabíjačku a tablet. V prípade, že prší, zatlačíte dovnútra aj vetrovku a hodíte tam aj jablko v prípade, že budete hladný. Síce ste nemali tento úmysel, ale nabalili ste sa, ako keby ste išli na trek do Himalájí bez šerpov. Obsah vašej tašky je ďaleko vzdialený od pôvodnej predstavy slúchadiel a kľúčov.

Vyskúšajte sling tašku cez jedno rameno. Taška v štýle cross body, ktorá sa podobá na batoh, ktorý nosil váš strýko na letnú dovolenku - ale bol modernizovaný pre toto storočie. Váš strýko vedel, prečo nosil túto tašku! Ak potrebujete batoh alebo tašku cez rameno, vezmite si jednu z nich. Ak si potrebujete zobrať len pár položiek alebo sa chcete uistiť, že váš cestovný pas zostane bezpečne uložený v taške počas prehliadky Spice Bazaar v Istanbule, zaobstarajte si sling tašku cez jedno rameno.

Hoďte si ju do cestovnej tašky a vytiahnite ju, keď pricestujete na miesto. Nikdy neoľutujete, že budete mať voľné ruky. A noste ju vpredu, ak ste na pochybnom mieste a obávate sa vreckového zlodeja ako bol Lišiak, ktorý sa k vám môže zozadu približovať.

Ako si vybrať sling tašku

Veľkosť je najdôležitejším faktorom, ktorý musíte zohľadniť pri všetkých crossbody taškách. Príliš malá a môžete v nej nosiť len balzam na pery. Príliš veľká a môžete si rovno kúpiť batoh. Začnite tým, že sa musíte rozhodnúť, čo v nej chcete nosiť.

Stále sa obávate o rodinnú podobnosť medzi vami a vaším strýkom v 90. rokoch? Vyberte si koženú verziu s minimálnym množstvom detailov. Koža je klasická a mužná a vydrží dostatočne dlho, aby ste mohli zdieľať cestovateľské zážitky so svojimi vlastnými synovcami.

Niektorí ľudia si myslia, že nosenie tašky nie je pre mužov. Ale zoberte si to tak, že ten istý človek si môže myslieť, že vypuklé vrecká na pokraji prasknutia švíkov vyzerajú mužne. Netreba dodávať, že tento článok sme pre neho nepísali. No, kým si neuvedomí, čo zmeškal, a nepripojí sa k stále sa rozrastajúcej skupine mužov, ktorí definujú svoj deň s dobre zvolenou taškou.

Vy sa pýtate – My odpovedáme

Mali by muži nosiť tašky cez rameno?

Tu je jednoduchá odpoveď pre všetkých, ktorý sa nevedia rozhodnúť... áno.

Bez ohľadu na to, ako ju nazývate - poštová, messenger alebo kuriérska taška - taška cez rameno je jednou z nevyhnutných položiek vášho arzenálu.

Aká je pre mňa najvhodnejšia taška, keď chodím do roboty na bicykli?

Určite potrebujete tašku, ktorú budete nosiť na chrbte. Zvolte si ruksak alebo tašku na rameno.

Uistite sa, že sa vám do nej vojde váš notebook, desiata a všetky dôležité dokumenty, ktoré budete potrebovať počas dňa.

Aká je najvhodnejšia taška na univerzitu?

Môžete použiť akýkoľvek typ tašky, ale u mladého študenta sme fanúšikmi batohov. Batoh je funkčný a bude vhodnou súčasťou akademického génia s priestorom pre perá, tablet, knihy a energetický nápoj.

Po vyučovaní sa vyhýbajte noseniu batohu na jednom pleci. Nosenie oboch ramenných popruhov poskytuje rovnomernejšie rozloženie hmotnosti a je lepšie na prevenciu zranení a bolestí chrbta.

Ktorá taška je ideálna do kancelárie?

Každá otázka o perfektnej taške vedie vždy k otázke - čo v nej potrebujete nosiť? Ak je to len notebook a niekoľko dokumentov, zvoľte si sa jednoduché puzdro na notebook.

Chcete v nej nosiť oblečenie na cvičene a jedlo? Vyberte si tašku do posilňovne alebo menšiu cestovnú tašku.

Zvážte, čo nosíte oblečené do práce a či sa taška bude hodiť k oblečeniu. Váš obľúbený batoh s Batmanom zo strednej školy nemusí dobre vyzerať s vaším motýlikom a sakom.

Ako si vybrať dokonalú pánsku tašku?

Dokonalá taška je tá, ktorá sa hodí na účel, na ktorý ju budete používať. Malá taška do posilňovne na víkendový výlet? Toto nie je dokonalá taška. Kožená taška s vreckom, do ktorého sa zmestí váš notebook a rukavice? Dokonalá taška.

Prečo muži nenosia tašku na rameno ako ženy?

Muži zvyčajne nenosia kabelky so strapcami a filtrami. Ale mnoho mužov pochopilo pridanú hodnotu, ktorú prináša taška do každodennej rutiny. Taška určená pre muža má oveľa viac ako len označenie špecifické pre pohlavie.

Opýtali sme sa na to najlepších Lucleon dizajnérov. ‘Pánske tašky boli navrhnuté tak, aby brali do úvahy rozmery tela. Zvažuje sa všetko od dĺžky popruhu po veľkosť priehradiek. Posledná vec, ktorú chcete, je taška, ktorá sa bude šúchať po podlahe pri jej nosení alebo tá, ktorá vôbec nebude sedieť na ramene. Pánske tašky a doplnky sú viac ako len predajný titul alebo trik - boli naozaj vyrobené pre mužov.’

Na ktorom ramene by som mal tašku nosiť?

Noste tašku na strane, ktorú uprednostňujete. Keď si niektoré tašky prehodíte na druhé rameno, môžu byť zipsy ďalej od vás, ale to je vec funkčnosti a nie štýlu.

Ako vysoko alebo nízko mám nosiť batoh?

Čo sa štýlu týka, neexistuje žiadna správna ani nesprávna odpoveď. Všetky naše batohy majú nastaviteľné popruhy, aby ste sa mohli rozhodnúť, ktorá dĺžka najlepšie vyhovuje vášmu vkusu.

Z hľadiska zdravia, nosenie batohu príliš nízko na chrbte zvyšuje tlak na vaše ramená a môže viesť k bolesti v dolnej časti chrbta. Popruhy často uvoľňujeme, pretože to uľahčuje nasadzovanie a skladanie batoha. Keď si ho dáte znova na seba, nezabudnite si popruhy opäť nastaviť, aby ste batoh na chrbte zvýšili. Váš postoj vám za to poďakuje.