365 dní na vrátenie tovaru - bez udania dôvodu!
Doručenie 4 € - Možnosť doručenia zadarmo nad 49 €-
Kontaktujte nás

Ako nosiť náramky – Bez toho, aby ste sa príliš snažili

Naučte sa princípy nosenia náramkov bez toho, aby ste vyzerali, že ste sa tomu venovali príliš intenzívne.

Pánske náramky zmenili svoju podobu už veľakrát. Od mušľových, ktoré sa nosili na dovolenke pri mori až po pásky, ktoré sa nosili na školách v 90-tych rokoch a boli zakázané. A nezabudnite na módu neónových plastových náramkov v roku 2004… a kópie, ktoré sa objavili na zápästiach po celom svete.

Zabudnite na rôzne módne štýly a všimnite si, že jedna vec stále ostáva – náramky.

Náramok je jeden z najjednoduchších doplnkov na nosenie. Malá páska z kože alebo koráliek môže dodať outfitu extra šmrnc. Taktiež nám to môže pomôcť zdieľať trochu z našej osobnosti bez toho, aby sme museli povedať čo len jediné slovo. Ale môže to byť aj spôsob vyjadrenia nášho života za dverami kancelárie alebo spôsob, akým vytvárame atmosféru okolo nás.

Kľúčom k noseniu náramkov je nosiť ich bez vynaloženia úsilia.

Pochopte to a nestanete sa obeťou každého módneho štýlu náramkov na svete - nebudete vyzerať ako z filmu WWJD a následne na to zmeníte výzor, ako keby ste práve vystúpili z lietadla po mesačnom kurze cvičenia jógy na Bali.

1 ako nosiť náramky – bez toho, aby ste sa príliš snažili 1.1 Ako si vybrať ten najlepší náramok 1.2 Ako nosiť náramok 1.3 Typy pánskych náramkov1.4 Vy sa pýtate – my odpovedáme

Ako si vybrať ten najlepší náramok

Bez vynaloženia úsilia môžete nájsť vhodný náramok zvládnutím niekoľkých zásad pre nosenie náramkov:

  • Rozmery a ako náramok sedí
  • Celkový štýl a vzhľad
  • Príležitosť, na ktorú ho nosíme

Rozmery a ako náramok sedí

Váš náramok musí byť vhodný pre veľkosť vášho zápästia a dobre sedieť.

Táto zásada sa redukuje na nosenie väčších náramkov na hrubších zápästiach a menších náramkov na tenších zápästiach.   Navyše by mal byť náramok dostatočne tesný, aby pohodlne sedel na zápästí. Niektoré náramky, ako sú elastické korálkové náramky, majú veľkosť "jedna veľkosť sedí všetkým" a nie sú obmedzené veľkosťou vášho zápästia.

Veľký kovový náramok, ktorý sa posúva hore a dole po vašej ruke, sa rýchlo opotrebuje. Náramok s výraznou hmotnosťou by mal dobre sedieť, zatiaľ čo ľahšie kúsky môžu mať na ruke trochu väčšiu voľnosť.

Ako si vybrať správu veľkosť

Náramok dobre sedí vtedy, keď sa medzi ním a zápästím nachádza trochu voľného priestoru... ale nie toľko, aby sa posúval hore a dole od predlaktia po ruku.

Medzi náramkom a zápästím by mal byť priestor na vsunutie 1 alebo 2 prstov.

Dobrý tip je zaobchádzať s náramkami ako s hodinami - noste ich pod rukávom. Pamätajte si na to hlavne vtedy, ak nosíte hrubý náramok, pretože môžete skončiť s vydutou manžetou, alebo ak nosíte náramok, ktorý vám na zápästí dobre nesedí.

Celkový štýl a vzhľad

Aký vzhľad náramku hľadáte? Toto je kľúčová otázka. Náramky - a všeobecne doplnky - sa používajú na zosobnenie celkového vzhľadu. Premýšľajte o odkaze, ktorý sa snažíte vyjadriť svojím štýlom.

Pamätáte si na "bez vynaloženia úsilia"? Mali by ste to vziať do úvahy.

Dobrý tip je zvoliť si prirodzený vzhľad.

Prírodné materiály, ako je koža, drevo a kameň, sa dobre nosia aj o niekoľko rokov a dokonca časom vyzerajú ešte lepšie. Farba týchto materiálov sa jednoducho nosí a hodí sa takmer k akémukoľvek oblečeniu.

Nosenie všetkých tých lesklých kovov môže vyzerať trochu ako z hip hopového klipu...toho zlého. Vyvarujte sa toho zmiešaním kovu s prírodným prvkom. Napríklad koža dodá kovu mužný vzhľad a podmaní celkové vyžarovanie... tým správnym smerom.

Váš náramok vyšle do sveta správu a niektorí ľudia sa budú pýtať, či má nejaký špeciálny význam. Vyberte si náramok, ktorý sa k vám hodí a rozpráva váš príbeh.

Príležitosť, na ktorú ho nosíme

Pamätajte si: Náramok si vždy môžete dať dole.

Môžete mať jeden alebo dva obľúbené náramky, ale nemusíte ich stále nosiť. Nie všetky náramky sú vhodné na každú príležitosť.

Pre väčšinu formálnych príležitostí by sme odporúčali tenký, diskrétny náramok v tmavej farbe. Môžete nosiť aj retiazku v striebornej alebo zlatej farbe, ktorá ladí s farbou vašich manžetových gombíkov.

Ale čo, ak chcete vyniknúť?

Niektoré príležitosti - nočné kluby, koncerty a športové podujatia - sú ideálne na výraznejšie a vkusnejšie oblečenie. Odlíšte sa od ostatných svojím štýlom. Nebojte sa výraznejšieho vzhľadu.

Ako nosiť náramok

Vďaka Instagramu vyzerá byť všetko také jednoduché. Ale je tu jeden problém. Myslíme si, že sa môžeme rýchlo stať "tým frajerom" napodobňovaním toho, čo vidíme na sociálnych sieťach. Chlap s náramkami. Akýsi typ karikatúry štýlového muža. Jediné na čo sa všetci zamerajú pri pohľade na jeho fotku, aj napriek celkovému outfitu, je počet náramkov na jednej ruke.

V jednoduchosti je krása.

Štýl a obliekanie by mali v sebe obsahovať istú rovnováhu (alebo miernu nerovnováhu). Predstavte si dve zápästia ako strany klasickej váhy. Jedno zápästie by malo byť trochu ťažšie ako druhé. Tento koncept sa nazýva vizuálna hmotnosť.

Určite nechcete nosiť niekoľko náramkov na jednom zápästí a druhé mať úplne prázdne. Taktiež na nich nechcete mať presne to isté... ak teda nechcete ísť do čisto retiazkového vzhľadu.

Postavte sa pred zrkadlo a pozrite sa na teba. Ak máte akékoľvek pochybnosti, dajte si náramok dole. Môžete si ho dať aj zajtra.

JEDEN: Ako nosiť jeden náramok

To je najjednoduchší spôsob nosenia náramkov. Začnite s 1 alebo 2 náramkami a nasaďte si ich na jedno zápästie. Hotovo.

Keď budete nosiť hodinky, dajte si náramok na druhú ruku. Alebo zabudnite na hodinky a dajte si iba náramok. Uistite sa, že hodinky a náramky nie sú rovnako široké (vizuálna hmotnosť) - k hrubším hodinkám by mal ísť tenší náramok.

Zvoľte si taký náramok, pomocou ktorého zjednotíte váš vzhľad - vybraním jemnej farby z vášho oblečenia. Použite základný odtieň košele alebo gombíka a zlaďte náramok s touto farbou alebo odtieňom. Alebo zvoľte prírodné farby náramku - drevo alebo koža - ktoré sa hodia k všetkému.

SÚBOR NÁRAMKOV: Ako nosiť viacero náramkov

Toto je vyhľadávaný spôsob, ktorý dokáže veľmi ovplyvniť náš vzhľad. Mnohí z nás ho chcú tajne okopírovať. Niekoľko náramkov na jednej ruke sa nosí pre dobre scestovaný, bezstarostný a individuálny vzhľad.

Pätnásť náramkov, ktoré sa posúvajú hore a dole po zápästí, síce vyzerá dobre na obrázku, ale nie sú vhodné pre každodenné nosenie. Sedíte celý deň za počítačom? Viaceré náramky môžu byť nepríjemné pri umiestňovaní zápästia na klávesnicu alebo myš... nehovoriac o tom, že by ste mohli vyzerať ako tanečník z filmu Bollywood.

Začnite kombinovaním 3 až 4 pánskych náramkov, ktoré majú spoločnú tému, ale nemusia sa dokonale zhodovať. Nenoste všetky náramky v rovnakej farbe alebo z rovnakého kovu.

Najlepšiu kombináciu dosiahnete zmiešaním farieb a materiálov. Vyskúšajte 2 korálkové náramky (s lávovým kameňom alebo tigrím okom) a 1 kožený náramok v prírodnej farbe. Ak to vyzerá dobre a máte pocit istoty, pridajte aj ďalší kožený náramok v inej šírke.

Náramkové hodinky sa počítajú ako súčasť rovnice vyváženia. To znamená, že na dosiahnutie plného efektu nepotrebujete viac ako 2 náramky.

Zopár štýlov, ktoré by ste mali vyskúšať:

  • Mix rôznych štýlov/veľkostí
  • Nosenie bledohnedých kožených náramkov a oceľových náramkov
  • Kombinácia kožených a korálkových náramkov pre bohémsky vzhľad
  • Kombinácia rôznych retiazkových a ID náramkov pre mužný vzhľad

Tipy pre kombinovanie náramkov

Vyhnite sa príliš farebným kombináciám tým, že budete nosiť 1 neutrálny náramok na každé 2 farebné náramky.

Vyhýbajte sa kombinovaniu hrubých kovových náramkov.   Viaceré náramky noste iba na jednej ruke. Na oboch zápästiach to vyzerá "ťažko" a náramky sa nebudú pohodlne nosiť... pokiaľ nie ste pirát.

KOMBINÁCIA NÁRAMKU A HODINIEK: Ako nosiť náramok s hodinkami

Ide o nosenie 1-2 náramkov a hodiniek na rovnakom zápästí. V tejto kombinácii fungujú dobre tenké náramky a mali by byť umiestnené pod hodinkami - bližšie k vášmu zápästiu (v blízkosti vašej ruky) - namiesto toho, aby ste ich nosili nad hodinkami (v blízkosti lakťa).

Zobrazený produkt: Čierny náramok William 925

Dobre vyzerá, keď medzi vašimi hodinkami a náramkami nie je veľký kontrast. Pozrite sa na vaše hodinky, opasok, kravatovú sponu a náramky. Podľa toho zlaďte kovy a odtiene kovov.

Vedľajšia rola v šou v podobe náramkov by nemala prevalcovať hlavnú hviezdu - vaše hodinky. Robustnejšie hodinky sa môžu skombinovať aj s väčšími náramkami. A rafinovanejšie kúsky môžeme skombinovať aj s tenšími náramkami. V každom prípade by mali vaše doplnky vysielať rovnaký odkaz.

Dobrý náramok robí to, čo by mali robiť všetky dobré doplnky - dokončuje váš vzhľad.

Pri nosení náramkov si vždy pamätajte na dôležitosť vizuálnej hmotnosti a nebojte sa experimentovať.

Ak sa rozhodnete, že náramok nie je pre vás to pravé, vždy si ho môžete dať dole. To platí pre všetky doplnky - máte možnosť zmeniť názor a nenosiť ich. Pohrajte sa s nimi a rozhodnite sa.

Ste pripravený dať hodinkám najlepšieho priateľa? Máte dve zápästia a teraz už aj vedomosti. Tak na čo ešte čakáte?

Typy pánskych náramkov

Nosenie náramku je jednoduché. O niečo väčšie úsilie by ste mali ale vynaložiť na zvolenie správneho typu. Vypracovali sme zoznam našich obľúbených pánskych náramkov. Uvádzame v ňom aj dôvody, prečo vám jeden (alebo viaceré) kúsky môžu pomôcť vyrozprávať váš príbeh.

Pánske korálkové náramky

Na zozname najlepších pánskych náramkov by mali byť korálkové náramky určite na horných priečkach. V tomto jednom druhu pánskeho náramku nájdete všetko - od kamenných až po drevené korálky.

Ak chcete vysoko kvalitný náramok s korálkami, hľadajte kamenné korálky vyrobené z prírodného kameňa. Kamenné korálky majú nespočetné množstvo farieb a veľkostí, a väčšina z nich je odolná voči poškriabaniu a vodeodolná. Niektoré náramky s kamennými korálkami sú známe aj ako liečivé náramky a uvádza sa, že pomáhajú s rôznymi vecami. Od sebavedomia po zameranie.

Príkladom prírodného kameňa, ktorý skvele vyzerá na pánskych náramkoch, je lávový kameň. Lávový kameň je vulkanická hornina známa svojou bohatou čiernou farbou a pórovitou textúrou. História siaha hlboko do zemského jadra a teraz je omotaná okolo vášho zápästia. A je skvelá aj ako spúšťač konverzácie.

Ak hľadáte navrstvené náramky, skúste zmiešať dva alebo viac náramkov s kamennými korálkami pre kombináciu, ktorá je pre vás a váš príbeh jedinečná. Všetky náramky ale nemusia byť zdobené korálkami. S korálkami rovnako dobre ladia kožené náramly, oceľové náramky a náramky s kotvou. Ak to chcete uhrať na bezpečie... kúpte si sady náramkov. Sú to vopred navrhnuté náramky, ktoré sme pre vás už skombinavali.

Pánske náramky s kotvou

Náramok s kotvou je predefinovaný slovom "univerzálna veľkosť’. Pánske náramky s kotvou pozostávajú z koženej alebo textilnej šnúrky, ktorá je zdvojená a zauzlená. Posunutím uzlíka upravíte dĺžku náramku. Keď nájdete perfektnú veľkosť, pretiahnite kotvu cez otvor a ste pripravení na komplimenty.

Tento typ náramku dostal svoj názov podľa kovového zapínania v tvare kotvy a nazýva sa aj náramok s háčikom na ryby. Aj keď sú tieto námornícke náramky zakorenené v symbolike - kotva je ikonickým symbolom uzemnenosti - sú dostatočne ležérne na to, aby ste ich mohli nosiť s džínsami, šortkami a obľúbeným letným oblekom.

Otvorené pánske náramky

Ak chcete vylepšiť vzhľad vášho zápästia pomocou náramku, ktorý je trochu ťažší, ale stále super čistý, nič nebude lepšie ako pánsky otvorený náramok. A ak si ho necháte vygravírovať, získate skutočný jedinečný náramok, ktorý vyrozpráva váš príbeh.

Na rozdiel od pút (podobný názov, ale niečo iné), sú otvorené náramky navrhnuté tak, aby vám ich bolo možné obtočiť okolo zápästia bez zapínania a dajú sa mierne upraviť, aby dokonale sedeli. Príliš veľké ohýbanie kovu môže spôsobiť jeho oslabenie a zlomenie.

Na rozdiel od korálkových náramkov alebo kovových náramkov by sa otvorené náramky nemali točiť okolo vášho zápästia. Že vám správne sadli budete vedieť tak, že sú umiestnené tesne pod kosťou zápästia bez toho, aby vás zvierali a môžete ich odstrániť bez toho, aby ste si vyrvali mäso z ruky.

Zložitejšou súčasťou pánskeho otvorené náramku je, že musí ladiť s ostatnými kovmi, ktoré máte na sebe - najmä ak tento náramok skombinujte s hodinkami. Jednou z výhod otvoreného náramku je, že čistý dizajn dodáva textúru. Môže pekne doplniť korálky z kamienkov a dá sa pekne zladiť s koženým náramkom.

Pánske kožené náramky

  • Ikonický náramok z kože a červených korálok z tigrieho oka
    Lucleon
    39 €
    Ikonický náramok z kože a červených korálok z tigrieho oka
    Gravírovať
  • Ikonický náramok z kože a lávových kameňov
    Lucleon
    39 €
    Ikonický náramok z kože a lávových kameňov
    Gravírovať
  • Čierno-čierny kožený náramok Roy
    Lucleon
    29 €
    Čierno-čierny kožený náramok Roy
    Gravírovať
  • Čierno-červený kožený náramok Roy
    Lucleon
    29 €
    Čierno-červený kožený náramok Roy
    Gravírovať
  • Čierno-oceľový kožený náramok Roy
    Lucleon
    29 €
    Čierno-oceľový kožený náramok Roy
    Gravírovať
  • Čierny ikonický náramok z kože a ocele v čiernej farbe
    Lucleon
    39 €
    Čierny ikonický náramok z kože a ocele v čiernej farbe
    Gravírovať
  • Kožený náramok s korálkami z červeného tigrieho oka Naxos
    Lucleon
    29 €
    Kožený náramok s korálkami z červeného tigrieho oka Naxos
    Obľúbený darček
    Gravírovať
  • Čierny kožený retro náramok
    Lucleon
    29 €
    Čierny kožený retro náramok
    Gravírovať
  • Kožený náramok s korálkami z kamienkov Picasso Naxos
    Lucleon
    29 €
    Kožený náramok s korálkami z kamienkov Picasso Naxos
    Gravírovať
  • Ikonický náramok z čiernej kože a ocele v striebornej farbe
    Lucleon
    29 €
    Ikonický náramok z čiernej kože a ocele v striebornej farbe
    Gravírovať
  • Kožený náramok s korálkami z matného čierneho achátu Naxos
    Lucleon
    29 €
    Kožený náramok s korálkami z matného čierneho achátu Naxos
    Gravírovať
  • Čierny ikonický náramok z kože a ocele v striebornej farbe
    Lucleon
    35 €
    Čierny ikonický náramok z kože a ocele v striebornej farbe
    Gravírovať
  • Čierny kožený náramok
    Lucleon
    25 €
    Čierny kožený náramok
    Gravírovať
  • Oceľové články v čiernej farbe na predĺženie náramkov Roy
    Lucleon
    5 €
    Oceľové články v čiernej farbe na predĺženie náramkov Roy
  • Ikonický náramok z kože a žltých korálok z tigrieho oka
    Lucleon
    39 €
    Ikonický náramok z kože a žltých korálok z tigrieho oka
    Gravírovať
  • Čierny ikonický náramok z kože a ocele v zlatej farbe
    Lucleon
    29 €
    Čierny ikonický náramok z kože a ocele v zlatej farbe
    Gravírovať
  • Collins 3 mm vintage hnedý kožený omotávací náramok
    Lucleon
    35 €
    Collins 3 mm vintage hnedý kožený omotávací náramok
  • Hnedý kožený náramok Retro
    Lucleon
    35 €
    Hnedý kožený náramok Retro
    Gravírovať
  • Pletený náramok v striebornej farbe z nehrdzavejúcej ocele s krížikom
    Lucleon
    47 €
    Pletený náramok v striebornej farbe z nehrdzavejúcej ocele s krížikom
    Gravírovať
  • Kožený náramok v tmavej a čiernej farbe Roy Double Wrap
    Lucleon
    29 €
    Kožený náramok v tmavej a čiernej farbe Roy Double Wrap
    Gravírovať
  • Pánske paracord náramky

    Myslíte si, že je všetko v poriadku. Slnko svieti. Vtáci spievajú ... a potom BUM, a napadne vás stádo zombíkov.

    Rozhliadate sa po oštepe, ale kto chodí von s oštepom? Siahnete na náramok paracord, urobíte si tripwire a uniknete bez zranení. A to ste si mysleli, že váš náramok paracord je len na to, aby ste v ňom vyzerali dobre.

    Ďalšie veci na záchranu života, ktoré môžete urobiť s náramkom paracord:

    • Upevniť výstroj
    • Vytvoriť prístrešok
    • Použiť ho na lovenie rýb alebo na stehy
    • Opraviť látku
    • Vytvoriť dlahu
    • Hrať obesenca
    • Vytvoriť škrtidlo
      Sme to stále my... ale možno sme teraz pomohli zachrániť ľudstvo.

    Ako môžete vidieť, paracord náramky sú viac ako len módne doplnky. Padákovú šnúru pôvodne používali vojaci počas druhej svetovej vojny. Uvedomili si, že toto pevné, tenké lano je dobré nielen na skákanie z lietadla. A sme radi, že na to prišli... aj keď nevieme, či štýlový doplnok patril u nich na popredné miesta v spôsobe použitia.

    V dnešnej dobe môžete dostať náramky, ktoré vyzerajú ako paracord, ale sú vyrobené z polyesteru. Nenechajte sa oklamať... skutočné náramky paracord sú vyrobené z odolného nylonu. Ak hľadáte pravý náramok na prežitie, pozrite si pánske náramky paracord, ktoré majú aj nejaký extra doplnok na prežitie, ako je kompas, zapaľovač a píšťalka.

    Oceľové pánske náramky

    Ste aktívni. Pracujete. Športujete. Pomáhate starým dámam prechádzať cez ulicu. Ste v podstate Iron Man bez obleku.

    Možno si myslíte, že by vás náramok spomalil. Že by vám prekážal pri zachraňovaní sveta alebo kupovaní mlieka. V tomto prípade prichádzajú na rad pánske náramky z pevnej nehrdzavejúcej ocele. Sú elegantné, mimoriadne odolné a nespomalia vás... bez ohľadu na to, čo na vás život pripraví.

    Keď už hovoríme o príprave... vytvorenie pekného outfitu je beh na dlhé trate. Rozdiel robia len malé detaily. Jeden z najjednoduchších náramkov na nosenie je ten, ktorý je vyrobený z kovu. Nájdete ich v jednoduchej a jemnej podobe, ale aj v takom ťažkom a robustnom prevedení, ako vaše zápästie unesie. Od nehrdzavejúcej ocele chirurgickej kvality až po najrôznejšie farby a štýly je prakticky zaručené, že sa s oceľovým náramkom stanete štýlovým hrdinom.

    Vy sa pýtate – My odpovedáme

    Na ktorom zápästí by som mal nosiť náramok?

    Ak chcete nosiť náramok s hodinkami... noste ho na rovnakom zápästí ako hodinky. V opačnom prípade ho noste na opačnej strane.

    Neexistujú žiadne pravidlá - iba preferencie. Dávajte si pozor, aby vám náramok nezavadzal počas práce. To znamená, že by ste ho mali nosiť na svojej nedominantnej ruke.

    Zápästie, na ktorom nosíte náramky, nesúvisí s vašou sexuálnou orientáciou. Neexistuje homosexuálne alebo heterosexuálne zápästie.

    Aký náramok môžem nosiť do posilňovne?

    Odporúčame korálkový náramok, ktorý bude pevne sedieť na pokožke. Prečo? Elastická páska neabsorbuje pot a nemusíte riskovať, že by vám spadol zo zápästia počas vášho posledného Angličáku.

    Ak chcete náramok, ktorý vyzerá dobre s vašimi fitness hodinkami, zvoľte si mužnú čiernu retiazku. A nehrdzavejúca oceľ vás môže odprevadiť aj do sprchy.

    Môžem nosiť hodinky s náramkom?

    Áno môžete! Je úplne v poriadku kombinovať náramok alebo náramky s hodinkami. Uvedomte si, aký typ náramku chcete nosiť a či nemôže poškriabať vaše hodinky.

    Môžem nosiť náramky na oboch zápästiach?

    Na čo iné by ste mali dve zápästia?

    Nosenie náramkov na oboch rukách je o vizuálnej hmotnosti. Uistite sa, že jedna strana je vizuálne ťažšia ako druhá strana a ste pripravený!

    Je tigrie oko nebezpečné?

    Kúpili ste si náramok s tigrím okom a máte obavy z azbestu? Alebo ste možno ani nevedeli, že by ste sa mali azbestu obávať?

    Nemusíte sa báť. Tigrie oko je bezpečné. A pre informáciu… azbest je zlý.

    Môžem nosiť náramok v sprche? Je vodeodolný?

    Všetko závisí od materiálu, z ktorého je vyrobený. Náramky vyrobené z voskovanej bavlny (a niektoré modely z nehrdzavejúcej ocele) sú bezpečné a vodeodolné.

    Väčšina pánskych náramkov sa dá dať celkom jednoducho dole. Takže pred skokom do mora vydržte ďalších 15 sekúnd a zvlečte ich. Určite budete spokojnejší.

    Vyzerajú medené náramky dobre?

    Opýtajte sa niekoho z roku 1920 a odpovie vám áno! Medené náramky majú zmierniť artritídu, ale aj táto informácia sa ukázala byť nepravdivá.

    Ako zistím veľkosť svojho náramku?

    Na meranie veľkosti zápästia použite meter alebo kúsok šnúrky. Aby ste získali správnu veľkosť náramku, merajte tesne nad zápästnou kosťou a získate správnu veľkosť zápästia.

    Ako čistiť náramok?

    Dúfame, že nenechávate stekať zmrzlinu po vašom zápästí... alebo to možno aj robíte. V podstate nezáleží na tom, či áno alebo nie. Náramky sa v priebehu času znečistia.

    Kovové náramky: Prvým krokom je určiť, o aký typ kovu ide. Ak je z nehrdzavejúcej ocele a je vodeodolný, umyte ho v teplej vode s trochou mydla. Uistite sa, že ste ho úplne vysušili. Dajte ho skontrolovať klenotníkovi, či je z pravého striebra alebo zlata.

    Kožené alebo korálkové náramky: Náramok utrite vlhkou handričkou. Nenechávajte ho vo vode a nepoužívajte mokrú tkaninu, z ktorej kvapká voda. Jemne ho utrite a potom ho osušte suchou handričkou.

    Aký náramok by som mal nosiť na black tie udalosti?

    Na oficiálnu udalosť sa hodí strieborný alebo zlatý retiazkový náramok. Bude vyzerať dobre s vaším oblekom alebo frakom. Uistite sa, že ladí ku kovom, ktoré nosíte – náramok v striebornej farbe s manžetovými gombíkmi v striebornej farbe.

    Čo sú to otvorené náramky?

    Tieto náramky sa zvyčajne vyrábajú z kovu a ľahko sa nasadzujú na zápästie. Vyzerajú ako klasické náramky, ale na zápästí sa nezapínajú. Hodia sa k neformálnym a elegantným outfitom. Zvyčajne budú vyzerať ešte lepšie nosením, a keď sa na nich objaví patina.

    Nemýľte si ich s putami. Putá sú niečo úplne iné a nevyzerajú dobre so žiadnym outfitom.

    Ako dlho môžem nosiť náramok z festivalu?

    Dajte si ho dole na parkovisku na ceste domov. Festival skončil... a musí skončiť aj tento látkový náramok.

    Nosia heterosexuálni muži náramky?

    Áno, heterosexuálni muži nosia náramky. Ak hľadáte inšpiráciu, pozrite sa na celebrity alebo športovcov, o ktorých viete, že sú heterosexuáli. Je pravdepodobné, že na ich zápästí uvidíte visieť náramok, alebo dva ... a pravdepodobne aj náhrdelník alebo náušnice.

    Pravdou je, že šperky a doplnky, ktoré si vyberiete, nemajú nič spoločné s vašou sexualitou - týka sa to aj pánskych náramkov.

    To tiež znamená, že pokiaľ ide o nosenie náramku, nezáleží o tom, či ste gay alebo heterosexuál. Ak máte dominantnú pravú ruky, pre väčšie pohodlie noste náramok na ľavej ruke. A ak ste ľavák, noste ho na pravej ruke.

    Je v poriadku, keď muži nosia náramky?

    Áno, je úplne v poriadku, keď muži nosia náramky.

    Keď si začínate hľadať svoj prvý náramok, najdôležitejším „pravidlom“ by malo byť to, či vás nebude rušiť počas bežných denných aktivít. Napríklad Johnny Depp si môže dovoliť nosiť počas dňa korálky a kožu, ale ak sedíte za počítačom a celý deň píšete, môžu vám tieto materiály pripadať ťažkopádne.

    Na začiatok si zvoľte niečo jednoduché. Pre výber toho správneho kúsku si pozrite rýchle tipy vyššie.

    Aké sú najlepšie pánske náramky?

    Aké sú neobľúbenejšie náramky?

    Pokiaľ ide o náramky, muži majú veľmi veľa možností, z ktorých si môžu vybrať. Tu je 6 najobľúbenejších štýlov náramkov, ktoré dotvárajú akýkoľvek vzhľad.

    1. Náramky s kotvou
    2. Korálkové náramky
    3. Otvorené náramky
    4. Kožené náramky
    5. Paracord náramky
    6. Oceľové náramky

    Kliknite na odkazy a pozrite si rôzne štýly náramkov v našom obchode. Od klasického až po moderný, a od korálkových až po otvorené, určite máme štýl, ktorý sa vám páči.