365 dní na vrátenie tovaru - bez udania dôvodu!
Doručenie 3 € - Možnosť doručenia zadarmo nad 49 €-
Kontaktujte nás

Navrhovanie kolekcie pre cestovateľov

Ako sme navrhovali kolekciu Traveller

1 Navrhovanie kolekcie pre cestovateľov 1.1 Kapitola 1 - inšpirácia1.2 Kapitola 2 - pero a papier 1.3 Kapitola 3 - 3. rozmer 1.4 Kapitola 4 - kontrola reality

Kapitola 1 - Inšpirácia

Chcieť to, čo nemôžeme mať, je prirodzené. Pozerať sa na pole s vedomím, že ním nemôžeme prejsť, je veľmi frustrujúce. Viac ako rok lockdownu nás všetkých naplnil tým, čo naši neprístupní nemeckí susedia nazývajú „fernweh“, alebo túha po diaľavách. Niekedy sa prekladá ako putovanie, ale tento pojem túto frustráciu nevie dobre zachytiť.

Sme prieskumníci. Bez ohľadu na to, ako pevne zakoreníme korene na jednom mieste, vždy sa objaví ten vnútorný hlas, ktorý nás volá k dobrodružstvu. Preto cestujeme. A tento hlas inšpiroval tím Trendhim k návrhu kolekcie Traveller.

Kapitola 2 - Pero a papier

Pretože sme cestovatelia, rozhodli sme sa navrhnúť doplnky, ktoré sa budú páčiť ľuďom túžiacim po slobode a nových miestach. Zobrali sme ceruzky a skicáre a pustili sme sa do práce.

Najikonickejšími symbolmi cestovania sú kompas a mapa. Ich guľatá povaha umožňovala vytvoriť na doplnkoch zaujímavé kombinácie a vzory.

Výraz „Slobodný ako vták,“ vyjadruje podstatu ducha cestovateľa. Tím Trendhim navrhol prívesok krídla, ktorý predstavuje túto túžbu po slobode. Na našich doplnkoch zobrazujeme aj mnohé ďalšie symboly. Všetky sú inšpirované našim nomádskym dedičstvom a zadržiavanou túžbou spoznávať svet.

Kapitola 3 - 3. rozmer

Po dokončení papierových náčrtov ich tím Trendhim presunie do 3D podoby. Niekedy to, čo na skici vyzerá dobre, jednoducho v 3D forme nefunguje. A ak to nefunguje v 3D, je pravdepodobné, že to nebude fungovať na vás. Niektoré návrhy vyhodíme, ale tie, čo prežijú, sú potom extra dobré.

Modely máme pripravené. 3D prvky vytlačíme pre bližšiu kontrolu. To, čo funguje v 3D, opäť vždy nefunguje v reálnom svete. Tento proces nám umožňuje identifikovať slabé stránky, nepresné detaily a chyby v dizajne. Napríklad, keď sme tlačili prvky na jeden z našich náramkov, zistili sme, že zapínacia spona je príliš malá.

Identifikácia týchto problémov pomocou prístupu postupných návrhov zabráni tomu, aby tieto produkty skončili vo vašom balíku.

Kapitola 4 - Kontrola reality

Vzorky od nášho dodávateľa môžu vyzerať odlišne od 3D tlačených vzorov. Kovový lesk môže zvýrazniť nedokonalosti alebo prehlušiť detaily. Toto je ďalší krok procesu. Často prechádzame viacerými vzorkami, kým nedosiahneme správne detaily.

Teraz sa zameriavame na odolnosť ocele a jej pokovovanie, aby sme sa ubezpečili, že je pripravená na životný štýl aktívneho človeka, ktorý znovu začal objavovať svet. Testovanie stresu zabezpečí, aby produkty vydržali všetko, čo na ne prichystáte. Test na odieranie povrchovej úpravy zase zabezpečí, že produkty nikdy nebudete musieť zložiť pred skokom do vody.

PRIPOJTE SA A VYHRAJTE 400 €

Prihláste sa na odber tipov o štýle, špeciálnych ponúk a informácií o uvedení nových produktov na trh. Automaticky sa zapojíte do mesačného žrebovania o darčekovú poukážku v hodnote 400 €.

Súhlasím so Zásadami ochrany osobných údajov spoločnosti Trendhim. Môžete sa kedykoľvek odhlásiť.