Slnečné okuliare | Kúpte 2 a ušetrite 20%

Slnečné okuliare | Kúpte 2 a ušetrite 20%

365 dní na vrátenie tovaru - bez udania dôvodu!
Doručenie 4 € - Možnosť doručenia zadarmo nad 49 €-
Kontaktujte nás

Hodinky pripravené na dobrodružstvo

Pozrite sa do nášho dizajnérskeho štúdia a zistite, ako sa zo spätnej väzby od zákazníkov stane kúsok pripravený na dobrodružstvo pre Seizmont.

1 Hodinky pripravené na dobrodružstvo 1.1 Kapitola 1: začalo to s vami1.2 Kapitola 2: náčrty1.3 Kapitola 3: je väčšie lepšie?1.4 Kapitola 4: 3d tlač a ďalšie zmeny

Kapitola 1: Začalo to s vami

Kapitola 2: Náčrty

Kapitola 3: Je väčšie lepšie?

Kapitola 4: 3D tlač a ďalšie zmeny

Kapitola 5: Ideme do risku

Máme prvé vzorky! Je skvelé vidieť kompas v akcii - funguje dobre a dodáva hodinkám presne taký dojem, v ktorý sme dúfali. Muži, s ktorými sme sa rozprávali, chceli, aby sa ich kamaráti zastavili a hodinky si všimli. Myslíme si, že tieto hodinky to splnia.

V tejto fáze ešte stále robíme zmeny. Povrchová úprava puzdra nebola v súlade s našimi normami, takže robíme rôzne možnosti úprav pri brúsenej a leštenej oceli. Spony boli príliš veľké a museli sme ich zmeniť. Aj keď budú mať všetky remienky rýchloupínacie kolíky a budú sa jednoducho prispôsobovať, stále riskujeme, keď vytvoríme remienok v sivej farbe.

Kapitola 6: A čo ďalej?

Po vykonaní konečných zmien sme začali s výrobou! Očakávame, že tieto kompasové hodinky budú pripravené na odoslanie na konci leta.

Nemôžeme sa dočkať, keď ich uvidíme. Aj vy?

Kapitola 7: Už sú tu! Máme hodinky s kompasom

Od začiatku sme chceli počuť váš názor a vytvoriť pánske kompasové hodinky, ktoré by vám vaši priatelia závideli. Hodinky nabité funkciami, ktoré budú vyzerať elegantne a štýlovo aj s oblekom alebo sakom.

A čakanie sa skončilo! Sme hrdí na to, že môžeme predstaviť najnovšie prírastky do našej kolekcie pánskych hodiniek - doplnené o odolné puzdrá z nehrdzavejúcej ocele, remienky z pravej kože a spoľahlivý quartz strojček Miyota 2035.

Kam pôjdete odtiaľto, je už vaša voľba.

Tu si môžete pozrieť naše najnovšie hodinky pripravené na dobrodružstvo.