Kúpte 2, dostanete 1 zadarmo | Vyprší za:

00:00:00

Kúpte 2, dostanete 1 zadarmo

Vyprší za:

00:00:00
365 dní na vrátenie tovaru - bez udania dôvodu!
Doručenie 4 € - Možnosť doručenia zadarmo nad 49 €-
Kontaktujte nás

7 DOPLNKOV, KTORÉ BY MAL MAŤ KAŽDÝ MUŽ

LUXUSNÉ DOPLNKY K OBLEKU

Kvalitné doplnky vám uľahčia cestu k vyšším úrovniam štýlu. Obliekanie sa do luxusných vecí je dokonalý spôsob, ako vyniknúť v mori narýchlo vyskladaných outfitov na formálnych udalostiach.

V tejto príručke vám ukážeme 7 doplnkov k obleku, za ktoré sa oplatí minúť trochu viac peňazí, a poradíme vám, ako získať dokonale zladené doplnky k vašim elegantným outfitom.

1 7 doplnkov, ktoré by mal mať každý muž 1.1 Kravaty1.2 Kravatové klipsne1.3 Vreckovky do saka1.4 Opasky1.5 Motýliky1.6 Manžetové gombíky1.7 Kravatové spony1.8 Predkombinované súpravy

KRAVATY

Každý muž ich potrebuje vo svojom šatníku niekoľko, aby ich mohol vytiahnuť, keď si to bude situácia vyžadovať.

Ak hľadáte mužnú, ale luxusnú textúru, ktorou sa odlíšite od ostatných pánov, vyberte si kravatu z kašmíru a vlny. Dodá vám ležérny vzhľad a zamatovú hebkosť.

Ak túžite po niečom tradičnejšom, hodvábna kravata je stávka na istotu. Hodváb je mäkká a trvácna tkanina odolná voči pokrčeniu, ktorá dodá vášmu vzhľadu nadčasový lesk. Zachová si svoj tvar, vďaka čomu budete vyzerať dobre bez ohľadu na to, ako neskoro je alebo koľko pohárikov vypijete.

KRAVATOVÉ KLIPSNE

Kravaty majú svoj vlastný rozum. Či už fúka vietor alebo sú to práve vaše úžasné tanečné pohyby, kravaty majú tendenciu odhaľovať gombíky na vašej košeli v tú najhoršiu možnú chvíľu. Preto sú kravatové spony nevyhnutnosťou.

Pre nadčasový, elegantný vzhľad si vyberte tenkú kravatovú sponu zo striebra 925s. Ak hľadáte niečo v teplejšej farbe, spona z mincového striebra pozlátená 14 karátovým zlatom nemôže nič pokaziť.

Spony s prírodnými kameňmi zase dodajú vášmu outfitu jedinečný nádych.

VRECKOVKY DO SAKA

Bez vreckovky do saka nebudete vyzerať kompletne. Je to jemný, ale pôsobivý doplnok, ktorý prepája celkový vzhľad.

Odporúčame vám vreckovku z hodvábu pre krásny lesk a textúru. Hodváb dobre drží tvar, nekrčí sa a je veľmi odolný. Zabezpečte si kúsok s keprovou väzbou pre nezameniteľnú textúru, ktorá dodá vášmu vzhľadu nový rozmer.

Ak dávate prednosť niečomu s jedinečnou potlačou, vyberte si hladkú vreckovku do saka s paisley vzorom alebo kvetinovou potlačou.

OPASKY

Bez kvalitného koženého opasku sa ako profesionál neobídete. Je to doplnok, ktorý spája všetky ostatné kožené prvky vášho outfitu - topánky, remienok k hodinkám, ale aj tašku, ktorú si vezmete so sebou.

V luxuse jednoducho celokožený opasok nič neprekoná. Dôležitý je najmä čierny a hnedý opasok, s ktorým budete pripravení na každú príležitosť. Na každom koženom opasku časom vznikne bohatá patina a prispôsobí sa držaniu vášho tela. Koža kvality full grain je najkvalitnejšia koža, preto sú výrobky z nej dobrou dlhodobou investíciou.

MOTÝLIKY

Motýliky, ktoré boli kedysi vrcholom sofistikovanosti, sa v modernej dobe stali obľúbeným doplnkom pre odľahčený vzhľad. S viazacím hodvábnym motýlikom nemôžete urobiť chybu pre dokonalé spojenie elegancie a osobnosti.

Pre ešte výraznejší vzhľad odporúčame drevené motýliky.

MANŽETOVÉ GOMBÍKY

Manžetové gombíky môžu výrazne odlíšiť váš outfit od ostatných. Gombíky z nehrdzavejúcej ocele v gunmetal sivej farbe dodajú outfitu tmavší odtieň. Tie v zlatej farbe dodajú zase šmrnc. Klasické manžetové gombíky zo striebra 925s sú jednoduché a nadčasové. Sterlingové striebro nikdy nesklame, pokiaľ ide o vylepšenie outfitu.

Ak sa cítite odvážnejšie, potom zvoľte manžetové gombíky s vykladaním z prírodného kameňa. Dodajú vášmu vzhľadu jedinečnú textúru. Interaktívne kúsky ako napríklad manžetové gombíky s mechanickým hodinovým strojčekom alebo manžetové gombíky s vrtuľou sú zase skvelé na začatie konverzácie.

Zobrazený produkt: Ihla do klopy Leštená ruža

KRAVATOVÉ SPONY

Ihly do saka sú fantastickým spôsobom, ako prepojiť svoj outfit. Dokonalá je kombinácia zodpovedajúcej kravatovej spony, manžetových gombíkov a ihly do saka. Pre nadčasový vzhľad nič neprekoná pozlátené mincové striebro.

Perleť a prírodné kamene prinášajú výraznú textúru. Ihly do saka sa ale dodávajú v širokej škále rôznych výrazných štýlov.

PREDKOMBINOVANÉ SÚPRAVY

Toto je tajná zbraň, ktorá posunie váš formálny vzhľad na ďalšiu úroveň. Tieto predpripravené sady vám poskytnú bezchybne zladené doplnky k obleku a odstránia všetky dohady o vhodnosti kombinácií.