Z dôvodu veľkonočných sviatkov budú objednávky odoslané v utorok 2. apríla.

Z dôvodu veľkonočných sviatkov budú objednávky odoslané v utorok 2. apríla.

365 dní na vrátenie tovaru - bez udania dôvodu!
Doručenie 3 € - Možnosť doručenia zadarmo nad 39 €-
Kontaktujte nás

Ako vrstviť náhrdelníky?

Tak, aby ste to neprehnali.

Vrstviť náhrdelníky tak, aby to vyzeralo, že ste to robili bez námahy si vyžaduje námahu. Je to v rozpore, vieme. Ale verte nám, vieme, ako na to.

Pri čítaní nižšie uvedených pravidiel si pamätajte, že hoci sú pravidlá vytvorené na to, aby sa porušovali, poznať ich ešte pred začatím porušovania je naozaj najvhodnejšie.

1 Ako vrstviť náhrdelníky? 1.1 Pravidlo číslo 1: zvážte svoj outfit1.2 Pravidlo číslo 2: vyberte si hlavný kúsok 1.3 Pravidlo číslo 3: zlaďte farby 1.4 Pravidlo číslo 4: zmeňte dĺžku a textúru1.5 Pravidlo číslo 5: pritiahnite pozornosť na konkrétne miesto1.6 Pravidlo číslo 6: menej je viac1.7 Pravidlo číslo 7: neexistujú žiadne pravidlá1.8 Vrstvenie náhrdelníkov v rovnakej dĺžke

Pravidlo číslo 1: Zvážte svoj outfit

Výstrih je vlastne prvok. Výstrih do V alebo rozopnutá košeľa vytvorí rovnaký ostrý roh ako náhrdelník s príveskom. Ale retiazka v tvare písmena „U“ môže spôsobiť vizuálny neporiadok. Ak nosíte retiazku spolu s véčkovým výstrihom, uistite sa, že visí dostatočne nízko, aby sa vizuálne nebila s rohom. Top typu crew neck zvyčajne leží pomerne blízko vášho krku, takže je to istejšia voľba na vrstvenie.

Najbezpečnejšou voľbou je čierny top crew neck, ktorý poskytuje prázdnu plochu pre všetky náhrdelníky. Určite sa vyhnite topom s nápadnými vzormi alebo obrázkami, ktoré pútajú pozornosť. Budú v rozpore s vašimi náhrdelníkmi.

Pravidlo číslo 2: Vyberte si hlavný kúsok

Bez ohľadu na to, koľko náhrdelníkov sa rozhodnete nosiť, jeden by mal pútať pozornosť. Tento náhrdelník bude slúžiť ako ústredný náhrdelník a ostatné budú slúžiť ako jeho podpora. Ak nosíte dve retiazky, bude to s najväčšou pravdepodobnosťou tá hrubšia alebo opticky nápadnejšia. Ak kombinujete príveskové náhrdelníky a retiazky, prívesok upúta viac pozornosti. Preto si vyberte tenšiu retiazku, ktorá ho doplní.

Vyhýbajte sa kúskom, ktoré robia vyhlásenie. Samotné vrstvenie je vyhlásenie. Náhrdelník s vyhlásením je navrhnutý tak, aby ste ho mohli nosiť samostatne a vysielal jasný odkaz. Akýkoľvek jeho doplnok zahmlí túto správu. A bude toho jednoducho na vašom krku príliš veľa.

Pre viac informácií ohľadne výberu správneho náhrdelníka si pozrite našu Kompletnú príručku ohľadne náhrdelníkov.

Pravidlo číslo 3: Zlaďte farby

Kovy by mali byť zladené. Najlepšie všetky. Ak máte zlaté hodinky, vaše prstene by mali byť zlaté, vaše náhrdelníky zlaté a dokonca aj spona na opasku by mala byť v zlatom tóne. Toto je obzvlášť dôležité pri skupinách doplnkov, ktoré sú blízko seba. Keď ste si vybrali hlavný kúsok, ostatné prvky by mu mali zodpovedať farebným tónom.

Vyberte si doplnky, ktoré dopĺňajú tón vašej pleti. Zlaté tóny a doplnky v teplých farbách pekne dopĺňajú teplý tón pleti a strieborná a gunmetal sivá sa dokonale hodia k studeným tónom pleti. To isté platí pre vrstvy, ktoré si vyberiete. Skúste vrstviť teplé farby s teplými a studené so studenými. Čierna sa ako vždy hodí ku všetkému.

Jedinou výnimkou je, ak váš hlavný kúsok obsahuje dve farby kovu, ako napríklad náš trojvrstvový krížový náhrdelník v zlatej a striebornej farbe. Vrstvenie bude vyzerať oveľa premyslenejšie, ak budú zodpovedať prevládajúcej farbe vášho hlavného kúsku. Miešanie kovov bude vyzerať menej náhodne.

Pravidlo číslo 4: Zmeňte dĺžku a textúru

Nosenie viacerých náhrdelníkov rovnakej dĺžky nie je len receptom na ich domotanie; v najlepšom prípade to bude vyzerať ako optický klam. Pravdepodobnejšie to však bude vyzerať ako totálny chaos na krku. Medzi dvoma vrstvami by ste mali vytvoriť vzdialenosť 5 až 10 centimetrov. A menej, ak vrstvíte 3 alebo 4 náhrdelníky. S viacerými vrstvami môžu byť jemnejšie kúsky bližšie k sebe, ale hrubšie retiazky a prívesky by mali mať priestor na dýchanie. Jednotlivé náhrdelníky by sa mali použiť na vyplnenie priestoru medzi vašou tvárou a spodnou vrstvou oblečenia.

Ak máte iba náhrdelníky rovnakej dĺžky, môžete vyskúšať malý trik na ich vrstvenie – viac sa dočítate nižšie.

Retiazky prichádzajú vo viacerých štýloch. Vizuálne najatraktívnejšie navrstvenia sú tie, ktorými pekne jednotlivé náhrdelníky od seba odlíšite. Napríklad, lanková retiazka a námornícka retiazka sa pekne dopĺňajú a dodávajú výrazný námornícky nádych.

Pravidlo číslo 5: Pritiahnite pozornosť na konkrétne miesto

Oko vášho diváka bude priťahované do stredu vašich náhrdelníkov. Ak chcete upozorniť na svoju peknú tvár, zvoľte hlavný kúsok ako vrchnú vrstvu. Ak chcete upriamiť oči na svoje pôsobivé prsné svaly, mala by to byť najnižšia pozícia, ktorá bude visieť asi 5 centimetrov pod čiarou medzi vašimi bradavkami.

Ak chcete zdôrazniť šírku ramien a úzky pás, vyberte si nízko visiaci náhrdelník.

Pravidlo číslo 6: Menej je viac

Ďalší z tých pekných protikladov. Veľmi podporujeme nosenie viacerých náhrdelníkov...

...ale iba pán Mr. T si môže zakryť každý centimeter svojej hrude zlatom. Hrubá retiazka prekryje všetko ostatné okolo, vďaka čomu budú tieto jemné detaily a prívesky vyzerať ako niečo, čo je tam naviac. Pri vrstvení náhrdelníkov siahnite po ľahších kúskoch, tenších retiazkach a menších príveskoch. Váš hlavný kúsok by mal "stredne" upútať pozornosť a všetko ostatné by ho malo jemne dopĺňať.

Pravidlo číslo 7: Neexistujú žiadne pravidlá

Teraz, keď poznáte pravidlá, choďte ich porušovať. Experimentujte s nimi. Pozrite sa, kde by sa mali dodržať a kde ich môžete pretvoriť na svieže a vzrušujúce výtvory. Podeľte sa s nami o svoje najlepšie (a najhoršie) štýly na Instagrame s #TrendhimTribe. Nevieme sa dočkať, čo vymyslíte.

Vrstvenie náhrdelníkov v rovnakej dĺžke

*Bude fungovať iba vtedy, ak sú kompatibilné spony

  • Vezmite dva náhrdelníky a spojte ich k sebe.
  • Umiestnite spojenie na zadnú časť krku a oba konce prehoďte cez ramená.
  • Vezmite ľavý koniec do pravej ruky a pravý do ľavej ruky.
  • Vráťte voľné konce späť za krk a spojte ich.

Teraz môžete posunúť dve spony bližšie alebo ďalej od seba, aby ste upravili priestor medzi náhrdelníkmi.

PRIPOJTE SA A VYHRAJTE 400 €

Prihláste sa na odber tipov o štýle, špeciálnych ponúk a informácií o uvedení nových produktov na trh. Automaticky sa zapojíte do mesačného žrebovania o darčekovú poukážku v hodnote 400 €.

Súhlasím so Zásadami ochrany osobných údajov spoločnosti Trendhim. Môžete sa kedykoľvek odhlásiť.