365 dní na vrátenie tovaru - bez udania dôvodu!
Doručenie 4 € - Možnosť doručenia zadarmo nad 49 €-
Kontaktujte nás

Valentínsky darček pre neho

Vyberte mu na deň sv. Valentína darček, ktorý bude pre neho znamenať veľa - od hodiniek, až po prstene, náhrdelníky a náramky navrhnuté v Dánsku.

Ehm, deň sv. Valentína. Oslava lásky, náklonnosti a romantiky... a vaša šanca ukázať mu, aké šťastie má, že ste spolu! Či už nakupujete pre elegantného partnera, ktorý chodí robiť obchody v obleku, alebo pre lenivca, ktorý sa celý deň doma len tak povaľuje, najdôležitejším darčekom je čas, ktorý spolu strávite.

Ale buďme úprimní... spoločný čas je síce skvelý, ale kto by nechcel byť 14. februára rozmaznaný? K tomu práve mierime.

Od personalizovaných hodiniek a puzdier na hodinky, až po prstene s dánskym dizajnom, toto sú naše návrhy, ako si získať svojho milého. A máme pre vás tip priamo z nášho ústredia ... obdarujte ho darčekom ešte niekoľko dní pred 14. februárom. Bude to taká jemná pripomienka, aby vám aj on niečo daroval! Alebo mu dajte darček spolu s vaším želaním. To nebude až taká jemná pripomienka.

A pre nezadaných platí, ignorujte všetky romantické veci a sústreďte sa na zaslúžené doplnky.

1 Valentínsky darček pre neho1.1 Hodinky na deň sv. valentína1.2 Ochráňte jeho kolekciu hodiniek na valentína1.3 Zosobnite tohtoročného valentína s gravírovanými šperkami 1.4 Darčeky na valentína, s ktorými nič nepokazíte1.5 História dňa sv. valentína

Hodinky na deň sv. Valentína

Na Valentína sú odporúčané určité darčeky pre mužov – do úvahy prichádzajú peňaženky,šály a dokonca kozmetické tašky. Ale ak nič z tohto nepotrebuje? Určite mu padnú do oka hodinky. A pripomeniete mu, aký dôležitý je váš spoločne strávený čas. Tú poslednú časť mu budete asi musieť povedať... pravdepodobne bude príliš zaujatý novým darčekom.

Vybrať si môžete s klasických kúskov, ako je aviator, hodinky s mesačnými fázami alebo vreckové hodinky. Pre niekoho, kto má rád módu, by sa mohli hodiť aj naše automatické skeletové hodinky. Hľadáte hodinky, ktoré sú jedinečné a štýlové? Pozrite sa na jednoručičkové hodinky. Sme si istí, že nikto z vás sa už nebude pozerať na čas rovnako.

Ak máte nový vzťah a nie ste ešte celkom pripravená zaviazať sa ku kúpe hodiniek, ale stále sa nechcete uspokojiť s čokoládou zo supermarketu... pozrite sa na remienky na hodinky. Je to jednoduchý spôsob, ako mu dať najavo, že na neho myslíte, ale bez toho, že neminiete veľa peňazí a nevystrašíte ho. A navyše, konečne môžete týmto spôsobom prinútiť, aby si zladil hodinky s topánkami. Výhody budú na oboch stranách.

Ochráňte jeho kolekciu hodiniek na Valentína

Ale čo ak ste mu dali hodinky na na deň sv. Valentína v minulom roku? Alebo už má hodinky, ktoré miluje, a ešte nikdy neuvažoval o výmene? Pre tohto pána by sme navrhli puzdro na hodinky.

Či už potrebuje puzdro na 3 hodinky alebo dostatočne veľké puzdro na 20 hodiniek, ak mu ho podarujete, ukážete mu, že ste pre tento sviatok urobili jeden krok navyše a že viete, aká dôležitá je pre neho jeho kolekcia hodiniek.

Puzdrá na hodinky sú skvelé darčeky pre priateľov, otcov, bratov, najlepších kamarátov, manželov alebo dokonca vašich obľúbených kolegov. Máme rôzne typy - od otočných puzdier, až po cestovné puzdrá. Už sa nikdy nebudete musieť obávať, že bude dostávať stále rovnaké veci.

Zosobnite tohtoročného Valentína s gravírovanými šperkami

Ak chcete zosobniť jeho darček, premeňte ho na pamiatku. A pripomeňte mu (ešte raz!), aká ste skvelá, pretože ste spravili ešte o krok viac, aby bol jeho darček na Valentína špeciálny.

A nie sú to len kravatové spony a psie známky, ktoré môžete personalizovať. Na nový kožený opasok môžete nechať vyraziť svoje iniciály alebo ich nechať vygravírovať na držiak na karty z nehrdzavejúcej ocele.

Chcete, aby už nikdy nezabudol na vaše výročie? Vygravírujte mu dátum na zadnú časť hodiniek, aby si ho vždy pamätal... alebo aspoň nemal ospravedlnenie, že na neho zabudol.

Existuje populárnejší darček na Valentína ako šperky? Možno čokoláda a kvety... ale šperky ostávajú na vrchu rebríčka. Niektorí muži majú na tento romantický deň premyslený konkrétny zámer. Bohužiaľ nemôžeme predpovedať budúcnosť a nemáme nijaké informácie o tom, čo váš priateľ 14. februára urobí. Prepáčte.

Jediné, čo môžeme spraviť, je predstaviť vám pekné pánske prstene dostupné v materiáloch, ako je titán,keramika, mincové striebro a nehrdzavejúca oceľ. Máme všetko - od prsteňov s prírodnými kameňmi, až po pečatné prstene, ktoré si žiadajú gravírovanie. Určite nájdete ten, ktorý sa hodí k jeho štýlu a príbehu.

A kto povedal, že sa nemôžete zasnúbiť vy s ním? Pozrite si obrúčky z nehrdzavejúcej ocele, ktoré sú ideálne na sľubovanie spoločného života.

Ak ešte nie ste celkom pripravená na zásnuby, určite sa vám bude páčiť aj naša kolekcia náhrdelníkov vyrobených z nehrdzavejúcej ocele v striebornom a zlatom tóne a ručne vyrobené náramky s prírodnými, leštenými kameňmi.

Chcete, aby bol tento valentínsky darček osobný? Na vybrané kúsky môžete nechať vygravírovať svoje meno, iniciály, špeciálny dátum alebo krátku tajnú správu, ktorá má pre vás oboch zmysel.

Pre firemný typ, ktorý trávi väčšinu času v obleku, porozmýšľajte o vygravírovaných manžetových gombíkoch v rôznych štýloch, tvaroch a farbách. Sú to vynikajúce darčeky aj pre ostatných dôležitých mužov vo vašom živote. Kto by nechcel na Valentína o trochu viac lásky a pozornosti?

Darčeky na Valentína, s ktorými nič nepokazíte

Ak vyberáte darček pre muža, pre ktorého sa ťažko nakupuje, snažili sme sa vám výber uľahčiť. Vypracovali sme zoznam najspoľahlivejších darčekov, ktoré sa mu budú určite páčiť.

  • Náramky - Ak spolu chodíte iba chvíľu, dobrou voľbou bude náramok. V našej kolekcii nájdete rôzne náramky - od čiernych náramkov, ktoré sa hodia ku všetkému, až po elegantné
    otvorené náramky z nehrdzavejúcej ocele. Všetky sú navrhnuté tak, aby vydržali dlhé roky.
  • Kožené tašky - Ak ste spolu už celú večnosť, pouvažujte nad koženou taškou. Od
    tašky messenger po praktické
    batohy, naše tašky sú navrhnuté tak, aby boli pevné a dokázali odolať aj jeho každodenným aktivitám pri zachovaní tvaru. Či už cestuje do kancelárie alebo do posilňovne,
    všestranná taška sa skvele hodí na uloženie vecí, ktoré musí mať usporiadané a prístupné, keď ich bude potrebovať.
  • Ponožky a boxerky - Vieme, že toto nemusia byť tie najvhodnejšie darčeky, nad ktorými ste pôvodne uvažovali, ale verte nám ... ocení ich a tento darček naozaj použije!
  • Holenie a starostlivosť o bradu - Doprajte svojmu mužovi dokonalý vzhľad a vôňu prírodných produktov ako je mužné santalové drevo a céder.
    Toto sú darčeky, ktoré môže používať stále a vždy na vás bude myslieť.
  • Doplnky k obleku - Od otcov a bratov až po partnerov a priateľov, nič nemôžete pokaziť s klasickým spoľahlivým darčekom ako je
    kravata alebo
    vreckovka do saka. A nemyslite si, že tieto darčeky musia byť príliš tradičné. Pomôžte mu povýšiť jeho vzhľad na novú úroveň s plameniakmi alebo žralokmi.
  • Peňaženky - Povedali sme, že s nimi nič nepokazíte, však? Určite existuje niekto, ale reálne sme ešte nikdy nestretli takého muža, ktorý by nepotreboval v určitom období svojho života
    peňaženku,držiak kariet, alebo
    sponu na peniaze.

Akýkoľvek darček darujete na deň sv. Valentína, nikdy nezabudnite na to, že nejde o to, koľko peňazí miniete. Ak pre vás táto osoba niečo znamená, bude to vedieť podľa toho, ako sa k nej správate každý deň v roku. Myslite na to, a urobte tohtoročný deň sv. Valentína nezabudnuteľným.

História dňa sv. Valentína

  • Valentín pravdepodobne vzišiel z rímskeho pohanského sviatku s názvom Lupercalia - oslava plodnosti, ktorá zahŕňala obete zvierat, alkohol, nahotu a fackanie. Podľa legendy si mladé slobodné dievčiny napísali svoje mená na lístky, ktoré potom vložili do urien. Mládenci postupne vyťahovali z urien mená dievčat, ktoré sa v budúcom roku mali stať ich milými.
  • Pápež Gelasius sa snažil tento sviatok pokresťančiť. A 14. február sa stal oficiálnym dňom svätého Valentína.
  • Katolícka cirkev uznáva najmenej 3 rôznych svätých Valentínov. Všetci boli známi tým, že lásku a pomoc iným povýšili nad svoj vlastný život... boli za to umučení.
  • Najstarším valentínskym vyznaním je báseň, ktorú napísal v roku 1415 Charles, vojvoda z Orleansu, svojej manželke, keď bol uväznený v londýnskom Toweri. V ňom priznáva, že je ‚chorý z lásky‘. Aj vás napadlo, že ak ste uväznení vo veži Tower, je logické, že budete melancholickí?
  • Esther A. Howland predala v 40. rokoch 18. storočia vôbec prvú sériovo vyrábanú valentínku v USA.
  • Valentín je druhý najväčší sviatok v roku, počas ktorého sa dávajú karty. Na prvom mieste sú Vianoce.
  • Možno poznáte Amora ako holého anjela, ktorý útočí šípmi na potenciálnych milencov. Ale tento rímsky boh má korene v gréckej mytológii ako boh lásky Eros. Podľa gréckych básnikov to bol celkom pekný chlapík s postavou hodnou obdivu. Ale nejakým spôsobom sa z neho stalo bucľaté dieťa. Sme radi, že skutočný život takto nefunguje.