365 dní na vrátenie tovaru - bez udania dôvodu!
Doručenie 3 € - Možnosť doručenia zadarmo nad 39 €-
Kontaktujte nás

Doplnky pre mužov

Váš sprievodca doplnkami

Muži nosia doplnky od úsvitu civilizácie – od vikingských brošní cez egyptské pečatné prstene, až po polynézske náramky z perál. Oblečenie bolo nevyhnutnosťou, ale doplnky boli vždy o vyjadrení.

Sú to aj najdlhšie prežívajúce pozostatky, podľa ktorých sa dalo zistiť, kým boli starovekí ľudia. Keď archeológovia odkrývajú ruiny miest, čo okrem keramiky a základov nachádzajú? Keď z ľudí, ktorí tam žili, nezostalo nič – ich šaty a telá boli pohltené zemou – ako vieme, kým to boli?

Podľa ich doplnkov. Nosili zlato alebo striebro? Aké symboly boli do doplnkov vkladané? Aké detailné boli ich dizajny? Odpovede nám vypovedajú nielen o ľuďoch samotných, ale aj o tom, kam až siahala sféra ich vplyvu a s kým obchodovali. Doplnky nám umožnia vyrozprávať vlastný príbeh, a to aj v priebehu tisícročí.

1 Doplnky pre mužov1.1 Aké doplnky pre mužov existujú?1.2 Aké oblasti pánskych doplnkov pokrývame?1.3 Typy doplnkov 1.4 Často kladené otázky 1.5 Top 5 trendov v pánskych doplnkoch pre rok 20221.6 Luxusné pánske doplnky 1.7 Jedinečné pánske doplnky 1.8 Doplnky s vyhlásením 1.9 Cenovo dostupné pánske doplnky1.10 Farebné doplnky1.11 Doplnky pre starších mužov 1.12 Pánske doplnky na cestovanie1.13 Personalizované doplnky1.14 Svadobné doplnky pre ženícha1.15 Top pánske doplnky1.16 Doplnky k obleku 1.17 Doplnky na dovolenku1.18 Doplnky na pláž 1.19 Vy sa pýtate, my odpovedáme

Aké doplnky pre mužov existujú?

História pánskych doplnkov je zaujímavá. To, čo dnes považujeme za „dámske veci“, mnohokrát vymysleli a vyvinuli muži. Vysoké podpätky nosila v 15. storočí perzská kavaléria, aby lepšie udržali nohy v strmeňoch. Neskôr ich používala európska aristokracia, aby pôsobili vyššie a majestátnejšie. Mejkap, rúž a tie obrovské biele parochne boli kedysi doménou prevažne európskych mužov. Móda sa hýbe. Prúdi medzi tradičnými mužskými a ženskými prvkami. A keďže sú spoločenské normy čoraz nejasnejšie, začína prevládať štýl.

Štýl je sila prírody. A ako to býva u stáda splašených zvierat, žiadny jednotlivec nemôže zmeniť jeho smer iba silou vlastnej vôle. Riadi sa kolektívnou vôľou a záujmom jednotlivcov tvoriacich skupinu. Niektorí sa môžu snažiť uplatniť určitý štýl. Ale o tom, či sa z nich budú revoluční priekopníci alebo... excentrici, rozhodne táto tajomná kultúrna sila.

Aké oblasti pánskych doplnkov pokrývame?

Navrhujeme a predávame všetko, čo muž potrebuje, aby vyzeral dobre - okrem oblečenia a kozmetických potrieb.

Náš zoznam doplnkov obsahuje výrobky na starostlivosť o bradu, opasky, motýliky, náramky, traky, okuliare s čírymi šošovkami, manžetové gombíky, náušnice, rukavice, klobúky, ihly do chlopne, náhrdelníky, kravaty, vreckovky do saka, prstene, šály, produkty na holenie, slnečné okuliare, kravatové spony, peňaženky a hodinky.

S viac ako 6500 dostupnými položkami sme si istí, že u nás nájdete kúsky, ktoré sa vám budú páčiť.

Typy doplnkov

Tašky

Tašky poskytujú pohodlný spôsob prenášania niekoľkých menších predmetov. Niektoré, ako napríklad tašky na notebook alebo toaletné tašky, majú jeden hlavný účel, zatiaľ čo iné, ako napríklad batohy a cestovné tašky, sú univerzálne.

Tašky sú vyrobené z rôznych materiálov. Každý z týchto materiálov má svoje výhody a nevýhody. Z kože vyžaruje luxus, plátno je pevné, bavlna je udržateľná a polyester vyjadruje dobrodružnosť. Čo vyjadrujú vaše tašky?

Pozrite si náš sortiment tašiek

Starostlivosť o bradu a fúzy

Mužov od chlapcov oddeľuje dobré oholenie. Alebo dobré oholenie mení mužov na chlapcov? Odpoveď závisí od toho, koľko porastu má muž na tvári. Produkty na starostlivosť o bradu a produkty na holenie sú pre moderných mužov nevyhnutné. Neexistuje žiadny lepší „profi“ spôsob, ako si udržať hladko oholenú tvár, ako pomocou britvy naostrenej na koženom remeni, ktorá zoškrabuje klasické mydlo na holenie, ktoré ste si našľahali v miske na holenie a naniesli ste ho štetkou s jazvečími chlpmi a ebenovou rukoväťou.

S holiacimi strojčekmi sa porežete s menšou pravdepodobnosťou a ich údržba je lacnejšia ako pri holiacich strojčekoch s náhradnými hlavicami. Ak ste typ chlapa, ktorý si necháva divoký porast, kefy a hrebene na fúzy, kondicionéry, oleje, šampóny a vosky zaistia, že budete vyzerať naozaj štýlovo. Pretože rozdiel medzi dobre udržiavanou bradou a neudržiavaným neporiadkom na tvári je starostlivosť.

Pozrite si náš sortiment produktov na starostlivosť o bradu a produktov na holenie

Opasky

Opasky sú remene z kože alebo plátna, ktoré sa dajú prevliecť cez slučky na džínsoch alebo spoločenských nohaviciach, aby ich udržali zdvihnuté. Ale dokážu toho oveľa viac. Ich farba zvýrazňuje vaše oblečenie a iné doplnky, a kovová pracka môže dopĺňať vaše hodinky, prstene a náhrdelníky.

Ak máte kožený opasok, mal by vždy ladiť s ostatnými koženými predmetmi (napríklad topánkami a taškami), a ak je plátený, mal by dopĺňať ostatné farby vášho oblečenia.

Pozrite si náš sortiment opaskov

Motýliky

Motýliky sú látkové popruhy, ktoré sa nasadzujú pod golier košele a vpredu sa viažu na mašľu, ktorá zakrýva vrchný gombík. Vedeli ste, že existuje niečo ako drevené motýliky? Sú zábavné a vďaka nim vyniknete z davu na vašom ďalšom formálnom stretnutí.

Ak na seba nechcete pútať pozornosť, motýliky sú dostupné aj z bavlny, hodvábu a polyesteru (okrem iného) a v rôznych farbách. Stačí si položiť otázku: Predviazaný alebo klasický? A dostanem k nemu zodpovedajúcu šerpu?

Pozrite si náš sortiment motýlikov

Náramky

Náramky sú šperky omotané okolo zápästia slúžiace na dekoratívne alebo expresívne účely. Najčastejšie sa nosia kovové retiazky, kožené otvorené náramky, šnúrky s korálkami, alebo výplety či pletené vrkoče. Pre väčší štýl by mali ladiť a dopĺňať vaše ostatné doplnky – najmä hodinky.

Prevažná väčšina z nás pri rozprávaní gestikuluje, čím sa naše ruky a zápästia stávajú súčasťou komunikačného procesu. Uistite sa, že vaše zápästie počas gestikulácie rozpráva váš príbeh.

Pozrite si náš sortiment náramkov

Traky

Traky sú ploché elastické pásky, ktoré sa pripevňujú na zadnú a prednú časť nohavíc, a prechádzajú cez ramená, aby držali nohavice na mieste. Je to alternatíva k opaskom a nikdy by sa nemali nosiť súčasne. Jediné, čo by ste tým povedali, je: "Neviem, na čo sa používajú."

Traky sa pripevňujú k nohaviciam buď pomocou gombíkov na vnútornej strane pásu, alebo sa pripínajú klipmi priamo na pás. Pred kúpou trakov sa uistite, že vaše nohavice majú gombíky na ich pripevnenie. Alebo môžete poprosiť niekoho, kto vám gombíky na nohavice prišije. Ak to dokážete sami... gratulujeme!

Pozrite si náš sortiment trakov

Okuliare s čírymi šošovkami

Okuliare s čírymi šošovkami sú rámy so sklom, ktoré nie je tónované, neposkytuje žiadne zväčšenie a nemá žiadne korekčné šošovky. Nosia sa čisto na estetické účely alebo ak potrebujete ospravedlnenie za to, že chcete vyzerať štýlovo. Niektorí muži jednoducho vyzerajú lepšie s okuliarmi. A niektorí muži možno budú chcieť prejaviť intelekt a zistia, že sa to dá najlepšie dosiahnuť nosením okuliarov, napriek tomu, že majú bezchybný zrak.

Nedá sa poprieť, že nosenie okuliarov mení bezprostredný dojem ľudí, a je len na vás, aby ste určili, aký dojem chcete vyvolať. Určite má niečo do seba chodiť s titulom vyšitým na čele.

Pozrite si náš sortiment okuliarov s čírymi sklami

Manžetové gombíky

Manžetové gombíky sú vyrobené tak, aby prešli cez gombíkové dierky na košeli a zaistili záhyb okolo zápästia, čím zabránili skĺznutiu manžety cez ruku.

Manžetové gombíky sú k dispozícii vo všetkých tvaroch a veľkostiach. A ak máte na sebe kravatovú sponu, prstene a iné doplnky, mali by ste ich mať zladené s manžetovými gombíkmi. Ak sa však chystáte na promócie z tesárskej školy, môžete zvážiť manžetové gombíky s vodováhou. Kreativita, ktorú môžete vyjadriť prostredníctvom manžetových gombíkov, nemá hraníc.

Pozrite si náš sortiment manžetových gombíkov

Náušnice

Kruhy a napichovacie náušnice sú vyrobené tak, aby prešli malým prepichnutým otvorom v uchu (alebo v inej časti tela). V prípade kruhových náušníc sa cvok zasunie do otvoru na opačnej strane kruhu, čím sa náušnica uzatvorí. V prípade studov sa zase na tyčku nasunie malý zámok, ktorý náušnicu zaistí na mieste. Magnetické a klipsové náušnice sa pripájajú k ušnému lalôčiku s využitím magnetizmu a upínacej sily. Sú to skvelé alternatívy k piercingu, ak nie ste nadšenec ihiel.

Na opačnom konci spektra náušníc máme naťahovače, plugy a tunely, ktoré sú navrhnuté tak, aby natiahli ušný lalôčik. Potom sa do neho zmestia stále väčšie a väčšie šperky. Máme aj slušný výber falošných plugov pre prípad, že by ste chceli tento dizajn vyskúšať bez záväzkov v podobe prepichnutia ušnej dierky.

Pozrite si náš sortiment náušníc

Rukavice

Rukavice sú tenké vrstvy látky alebo kože, ktoré sa nosia na rukách, aby ich chránili pred chladom. Rukavice sú obvykle vyrobené z bavlny, vlny alebo kože v niekoľkých variantoch – od teplých a príjemných bavlnených rukavíc kompatibilných s dotykovou obrazovkou vyrobených z recyklovaných materiálov, až po vysokokvalitné šoférske rukavice z ovčej kože.

Všetci potrebujeme rukavice na ochranu rúk pred chladom. Keď ich nechránime, naša pokožka sa vysuší, začne praskať a medzi prstami sa nám objavia nepríjemné mikrorezy.

Pozrite si náš sortiment rukavíc

Čiapky

Čiapky sa nosia na hlave, aby ju v zime chránili pred chladom a v lete pred škodlivými slnečnými lúčmi. Taktiež zaistia, že budete vyzerať dobre, aj keď máte neposlušné vlasy. Všeobecná múdrosť nám hovorí, že 80% telesného tepla strácame z hlavy. Toto vyhlásenie je skvelé pre zlepšenie predaja čiapok, ale je preukázateľne nesprávne.

Keď je zima, strácame teplo z akejkoľvek odkrytej časti tela, a často to býva práve hlava. Čiapky sú zvyčajne vyrobené z bavlny, vlny, plsti alebo kože, a vyzerajú veľmi štýlovo, keď sú skombinované so zodpovedajúcimi rukavicami a šálom.

Pozrite si náš sortiment čiapok

Ihly do saka

Ihly do saka sú ostré kovové špendlíky určené na ozdobenie chlopne saka alebo blejzru. Väčšina blejzrov a sák má gombíkovú dierku na ľavej hornej chlopni. Kedysi slúžila na zapínanie hornej časti saka cez hruď na zahriatie. Skrytý gombík sa nachádzal vo vnútri záhybu na pravej strane.

V priebehu rokov gombík zmizol a otvor na ľavej strane má jediný účel: prichytenie ihly do chlopne. Ihla prechádza cez gombíkovú dierku (alebo látku, ak ju vaše sako nemá) a dodá vášmu vzhľadu farebný nádych alebo pútavý lesk.

Pozrite si náš sortiment ihiel do saka

Náhrdelníky

Náhrdelníky sú šperky, ktoré sa pripínajú okolo krku a visia na hrudi. Najčastejšie sú vyrobené z kovu, kože alebo bavlny. Niektoré majú prívesky, čo sú ozdobné prvky, ktoré sťahujú náhrdelník nadol a vytvárajú uhol v tvare V v strede hrudníka. Prívesky sa dodávajú vo všetkých tvaroch a veľkostiach - od prírodných kameňov cez kovové platne nazývané psie známky, až po prívesky s fungujúcimi hodinkami.

Náhrdelník sa nachádza v centre vášho tela a pravdepodobne nesie najsilnejšiu časť vášho príbehu. Visí vo vašom jadre a zvyšok vášho tela symbolizuje rám. Uistite sa, že váš náhrdelník hovorí to, čo chcete, aby povedal.

Pozrite si náš sortiment náhrdelníkov

Vreckovky do saka

Vreckovky do saka sú štvorcové kusy látky určené na ozdobenie náprsného vrecka obleku alebo saka. Sú zvyčajne vyrobené z polyesteru, hodvábu alebo bavlny, a prichádzajú v rôznych farbách a vzoroch. Dajú sa poskladať do nespočetných tvarov.

Štýl na vyššej úrovni môžete vytvoriť zladením vreckovky do saka s kravatou, motýlikom alebo kravatovým šálom, a uistením sa, že dopĺňajú farebnú schému vášho outfitu. A poskladanie vreckovky do origami v tvare draka je majstrovský kúsok.

Pozrite si náš sortiment vreckoviek do saka

Kravaty

Kravaty sú tenké prúžky látky (zvyčajne z hodvábu, polyesteru alebo bavlny), ktoré sa nasadzujú na krk pod golier košele, visia vpredu a zakrývajú gombíky na košeli. Kravata by mala dopĺňať váš oblek. Mala by mať textúru iba vtedy, ak ju nemá vaša košeľa.

Nikdy nič pokazíte, ak zladíte kravatu a vreckovku do saka. Viac tipov na výber kravaty, jej dĺžky a pod. nájdete v našej kompletnej príručke o kravatách. A uviazať obľúbený uzol sa naučíte pomocou článku Ako si uviazať kravatu: 30 spôsobov viazania kravaty.

Pozrite si náš sortiment kravát

Prstene

Okrúhle pásiky z rôznych kovov a iných materiálov, ktoré sa nosia na prstoch na ozdobné alebo expresívne účely. Väčšina prsteňov je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele, titánu, zlata alebo striebra. Ale popularitu si získavajú aj iné materiály, ako napríklad keramika alebo silikón.

Keramické a silikónové prstene sú obzvlášť užitočné pre ľudí, ktorí pracujú s elektrinou alebo v jej tesnej blízkosti, pretože sú nevodivé. Silikónové prstene sú tiež dostatočne pevné a dostatočne elastické na to, aby ste ich mohli nosiť v posilňovni, ak chcete svoje posolstvo preniesť až na bežecký trenažér.

Pozrite si náš sortiment prsteňov

Šály

Šály sú dlhé pásy látky, ktoré sa dajú omotať okolo krku, aby vás zahriali. Kruhový šál je uzavretá valcová trubica určená na pretiahnutie cez hlavu za rovnakým účelom. Akýkoľvek typ si vyberiete, šál vás objíme a dodá vám teplo.

Slnečné okuliare

Slnečné okuliare sa skladajú z farebných šošoviek upevnených na kovových alebo plastových rámoch, a namontovaných pred vašimi očami. Poskytujú vám pohodlie počas slnečných dní. V ostrom svetle budete lepšie vidieť a vášmu outfitu dodajú štýl. Okrem toho, pri nosení okuliarov nikto nevidí, na čo sa pozeráte.

Kravatové spony

Kravatové spony (alebo kravatové klipsne) sú kusy kovu určené na to, aby udržali kravatu vycentrovanú na košeli. A aby tenký koniec ostal bezpečne skrytý za hrubým koncom kravaty smerujúcim dopredu. Ak niekedy dostanete chuť nosiť kravatu omotanú okolo hlavy, pripevnite si sponu na hornú peru, aby ste si pripomenuli, že to nie je dobrý nápad.

Pozrite si náš sortiment kravatových spôn

Peňaženky a puzdrá na karty

Peňaženky uchovávajú vaše karty, preukazy totožnosti, bankovky a mince na jednom mieste. Držiaky kariet sú špeciálne navrhnuté len na uloženie kariet. Niektoré sú vybavené RFID ochranou, ktorá blokuje potenciálne zneužitie bezkontaktných funkcií vašich kariet.

Napriek pohodliu, ktoré poskytuje platenie telefónom, je otváranie držiaka na karty v zlatej farbe nepopierateľnou eleganciou.

Pozrite si náš sortiment peňaženiek a držiakov na karty

Hodinky

Hodinky sú štandardnou výbavou muža. Hodinky, ktoré sa používajú na dekoratívne a expresívne účely, hovoria veľa o vašej osobnosti, vašich ambíciách a o tom, ako sa na seba pozeráte. Ukazovanie času je pravdepodobne najmenej dôležitou funkciou hodiniek. To dokážu akékoľvek hodinky. Ale to, aký typ hodiniek si vyberiete, o vás povie naozaj veľa.

Každá časť vašej bytosti je prázdnym plátnom na vyjadrenie. Popíšte ju.

Pozrite si náš sortiment hodiniek

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY

Čo sa radí medzi top 10 základných pánskych doplnkov?

Väčšina z nás sa nerada každý deň formálne oblieka, ale pri určitých príležitostiach musíme naozaj vynaložiť aspoň minimum úsilia. Od smútočných po radostné udalosti, etiketa diktuje, že každý z nás musí byť vyzbrojený minimálne týmito 10 základnými doplnkami pre dni, keď ich budeme potrebovať.

Kravata

Byť jediným chlapom bez kravaty na svadbe člena rodiny zaváňa neúctou. V takomto prípade sa tam radšej vôbec neukazujte. Naozaj vám nezostáva nič iné, len mať pre prípad núdze odloženú aspoň jednu kravatu, ktorá sa hodí k vášmu obleku. Samozrejme je ale lepšie mať viacero možností farieb a vzorov, aby ste si mohli vybrať podľa témy udalosti. Krikľavoružová kravata by na pohrebe zrejme nepôsobila dobre.

Kravatová spona

Kravaty sú známe tým, že majú vlastnú myseľ a veľmi radi visia inde ako vpredu a v strede. Kravatová spona ich prichytí na miesto a vynúti si ich poddajnosť. Spony môžu byť honosné a zložité, jednoduché a čisté, gravírované alebo nie – výber je len na vás.

Náhrdelník

Náhrdelníky sú pravdepodobne najsilnejšími čisto expresívnymi prvkami vo vašej hre s doplnkami. Vaša hruď je plátno a akékoľvek vyjadrenie, ktoré sa tam rozhodnete umiestniť, vytvorí z vášho tela rám. Uistite sa, že vyrozpráva váš príbeh.

Náhrdelníky nielenže pridávajú pútavý detail do prednej časti hrudníka, ale môžu dopĺňať aj vašu čeľusť a výstrih košele. Jednoduchá retiazka bude vždy ležať na hrudi v tvare písmena „U“, ale náhrdelník s príveskom vytvorí „V“. Čím je retiazka dlhšia, tým bude uhol ostrejší. Pri vrstvení náhrdelníkov sa snažte zvoliť doplnkové farby, a rôzne dĺžky a textúry, aby sa neprekrývali, a vaša hruď nevyzerala preplnená.

Opasok

Väčšina z nás – ak nie všetci – nosíme nohavice. Ak vaše nohavice nie sú dokonale prispôsobené vášmu telu, budete potrebovať buď traky alebo opasok, aby nedošlo k „neslušnému odhaleniu“. Traky sú v dnešnej dobe skôr štylistickou voľbou, ale opasok je nevyhnutný na každodenné nosenie, aby sa predišlo náhodnému odhaleniu istej časti vášho tela.

Náramok

Náramok dodá zápästiu nádych vašej osobnosti. Zápästie je jednou z najvýraznejších častí vášho tela (väčšina z nás pri rozprávaní gestikuluje) a to, že nič nehovorí, hovorí za veľa. Náramok by mal dopĺňať hodinky a ďalšie doplnky. A vypovedať to, čo vypovedať chcete.

Taška cez rameno

Len málo tašiek má takú všestrannosť a praktickosť ako messenger tašky. Väčšina z nás musí počas dňa so sebou vláčiť notebook, telefón, peňaženku atď. Batoh je síce väčší a hmotnosť jeho obsahu je rovnomernejšie rozložená, ale horšie sa oblieka. A všetky vaše veci sú natrepané v jednej veľkej priehradke, čo vás núti hrabať sa v preplnenom priestore. Preto je pre väčšinu každodenných činností najlepším riešením dobre organizovaná taška.

Prsteň

Väčšina mužov bude v živote nosiť len jeden prsteň. Ten, ktorý všetkým ostatným vládne? Nie. Ten, ktorý znamená, že už nie sú slobodní. Na lepšie vyjadrenie ale zostáva ostatných deväť prstov. Či už ide o pečatný prsteň s vaším obľúbeným drahokamom, jedinečný prsteň z damaškovej ocele alebo jednoduchý kúsok s osobným gravírovaním – možnosti sú nekonečné.

Hodinky

Akékoľvek hodinky vám prezradia, koľko je hodín, ale hovoriť za vás môžu iba tie hodinky, ktoré sa k vám dokonale hovoria. Hodinky hovoria veľa o svojom nositeľovi – ako sa vidí a ako chce byť videný. Z funkčných potápačských hodiniek kričí dobrodružstvo, zatiaľ čo tenké hodinky našepkávajú eleganciu. Skeletové hodinky poukazujú na zvedavú dušu a hodinky s fázami mesiaca odhaľujú spirituálnejšiu dušu. Hodinky by mali napovedať, čo nimi chcete povedať.

Peňaženka

Máte platobné karty a občas so sebou nosíte aj kúsky papiera alebo malé kovové disky v peňažnej hodnote? Ak ste odpovedali áno na všetky tri typy a niekedy nosíte viac ako jeden kúsok z každého, budete potrebovať peňaženku. Samozrejme, môžete si zaobstarať jedno z tých puzdier na telefón, ktoré slúžia aj ako peňaženka. Ale koľko kariet do nich dokážete vtesnať, kým sa nepreplní? A naozaj chcete otvárať telefón, aby ste vybrali svoju kartu a odhaliť vaše upozornenia z Tinder roztomilému pokladníkovi? Nemyslíme si. Radšej noste peňaženku.

Slnečné okuliare

Žmúrenie vám spôsobuje vrásky. V skutočnosti vám všetko priame slnečné svetlo spôsobuje vrásky, ale okolo očí sú vrásky výraznejšie, keďže na silnom slnku veľa žmúrite. Slnečné okuliare na ochranu očí v lete potrebuje naozaj každý. Ale existujú rámy, ktoré vám dobre sedia, a rámy, ktoré nie. Už ste asi zistili, ktoré sú ktoré. Existujú ale aj ďalšie dôležité otázky o okuliaroch. Mali by byť polarizačné alebo nie? S filtrovaním modrého svetla alebo bez neho? S fotochromatickými šošovkami?

Top 5 trendov v pánskych doplnkoch pre rok 2022

Príveskové náušnice

Sú popisované ako úplne nezmyselné. Až tak, že sú skvelé. A my nesúhlasíme. Akákoľvek forma vyjadrenia nie je podľa nás nezmyselná. Na kruhové náušnice sa dajú zavesiť výrazné prívesky, ktoré môžete meniť podľa nálady. Kombinácie farieb, tvarov a symbolov... možnosti vyjadrenia prostredníctvom príveskov sú nekonečné.

  • Oceľová kruhová náušnica v čiernej farbe
    Lucleon
    15 €
    Oceľová kruhová náušnica v čiernej farbe
  • Oceľová kruhová náušnica v čiernej farbe s krížikom a retiazkou
    Lucleon
    15 €
    Oceľová kruhová náušnica v čiernej farbe s krížikom a retiazkou
  • Oceľová kruhová náušnica v striebornej farbe
    Lucleon
    15 €
    Oceľová kruhová náušnica v striebornej farbe
    Obľúbený darček
  • Náušnica s krížom a krúžkom v čiernej farbe
    Lucleon
    15 €
    Náušnica s krížom a krúžkom v čiernej farbe
    Obľúbený darček
  • Oceľová kruhová náušnica v striebornej farbe s pierkom a retiazkou
    Lucleon
    15 €
    Oceľová kruhová náušnica v striebornej farbe s pierkom a retiazkou
  • Oceľová kruhová náušnica v čiernej farbe s príveskom Ankh
    Lucleon
    15 €
    Oceľová kruhová náušnica v čiernej farbe s príveskom Ankh
  • Oceľová kruhová náušnica v zlatej farbe s príveskom Ankh
    Lucleon
    15 €
    Oceľová kruhová náušnica v zlatej farbe s príveskom Ankh
  • Sentio | Kruhová náušnica z nehrdzavejúcej ocele v striebornom tóne s krížom
    Lucleon
    15 €
    Sentio | Kruhová náušnica z nehrdzavejúcej ocele v striebornom tóne s krížom
  • Náušnica s krížom a krúžkom v zlatej farbe
    Lucleon
    15 €
    Náušnica s krížom a krúžkom v zlatej farbe
  • Oceľová kruhová náušnica v zlatej farbe
    Lucleon
    15 €
    Oceľová kruhová náušnica v zlatej farbe
  • Oceľová kruhová náušnica v čiernej farbe s mečom
    Lucleon
    15 €
    Oceľová kruhová náušnica v čiernej farbe s mečom
  • Oceľová kruhová náušnica v striebornej farbe s mečom
    Lucleon
    15 €
    Oceľová kruhová náušnica v striebornej farbe s mečom
  • Náušnica s krížom a krúžkom v s striebornej farbe
    Lucleon
    15 €
    Náušnica s krížom a krúžkom v s striebornej farbe
  • Oceľová kruhová náušnica v striebornej farbe s príveskom Ankh
    Lucleon
    15 €
    Oceľová kruhová náušnica v striebornej farbe s príveskom Ankh
  • Titánový prívesok v tvare kríža Ankh v čiernej farbe
    Lucleon
    15 €
    Titánový prívesok v tvare kríža Ankh v čiernej farbe
  • Fahrenheit | Kruhová náušnica z tavenej ocele s iniciálkou S v zlatej farbe
    Otsu
    15 €
    Fahrenheit | Kruhová náušnica z tavenej ocele s iniciálkou S v zlatej farbe
  • Fahrenheit | Kruhová náušnica z tavenej ocele s iniciálkou M v zlatej farbe
    Otsu
    15 €
    Fahrenheit | Kruhová náušnica z tavenej ocele s iniciálkou M v zlatej farbe
  • Kruhová náušnica Floyd v oceľovej farbe s retiazkou a zatváracím špendlíkom
    Otsu
    15 €
    Kruhová náušnica Floyd v oceľovej farbe s retiazkou a zatváracím špendlíkom
  • Oceľová kruhová náušnica v striebornej farbe s hviezdou
    Lucleon
    15 €
    Oceľová kruhová náušnica v striebornej farbe s hviezdou
  • Titánová kruhová náušnica v čiernej farbe
    Lucleon
    19 €
    Titánová kruhová náušnica v čiernej farbe
  • Okuliare blokujúce modré svetlo

    Všetci v poslednej dobe trávime viac času pred počítačom a nezdá sa, že by sa to malo v dohľadnej dobe zmeniť. Ak ste si všimli, že sa vaše oči po niekoľkých hodinách práce namáhajú, možno ich vystavujete príliš veľkému množstvu modrého svetla. Okuliare blokujúce modré svetlo sú skvelým spôsobom, ako nenamáhať oči a zároveň zostať produktívnym v digitálnom veku. A taktiež budete vyzerať veľmi inteligentne.

    Damaškové prstene

    Damašková oceľ vzniká napájaním dvoch druhov ocele na seba. Pri rezaní ocele sa tak vytvára výrazný vzor pripomínajúci drevo. Prstene vyrobené z damaškovej ocele sú jedinečné, pretože vzor na každom kúsku je iný. Damaškové prstene a prstene s prírodnými kameňmi sú jedinečné - sú 100% vaše.

    Perlové šperky

    Až do konca 19. storočia boli perly neúmerne drahé pre všetkých, okrem bohatých kráľov, ktorí ich hrdo nosili ako prejav bohatstva. Začali prekvitať v 20. rokoch, keď ich Západ začal považovať za „šperky pre ženy“. V poslednej dobe sa však čoraz viac významných mužov pripája k úsiliu získať perly opäť na svoju stranu. Pridáte sa k nim?

    Navrstvené náhrdelníky

    Nosenie viacerých náhrdelníkov v doplnkových farbách a rôznych dĺžkach vytvára na vašej hrudi vizuálnu pastvu pre oči. Dajte si však pozor, aby ste to neprehnali. Kombinácia príveskov a retiazok môže vyrozprávať váš príbeh živšie, ako to dokáže iba jeden kúsok. Ale príliš veľa správ na vyjadrenie je receptom na zmätok.

    Luxusné pánske doplnky

    Čo robí doplnky luxusnými? Ak svetoznámy parížsky módny dom vydá „lacný“ náramok vyrobený z nevýrazných materiálov, je to stále luxusný náramok? Čo ak spoločnosť so sériovou výrobou vyrába doplnok z najkvalitnejších materiálov navrhnutý tými najlepšími dizajnérmi a na základe dlhoročného výskumu v otázkach pohodlia? Bude viac alebo menej luxusný ako prvý príklad? Čo ak budú mať rovnakú cenu? Záleží na tom?

    Naším cieľom je vyjsť v ústrety každému typu muža. Hoci je väčšina našich doplnkov cenovo dostupná, vždy sa snažíme za vaše peniaze maximalizovať kvalitu. Nižšie je uvedených niekoľko našich produktov, pri ktorých sa nešetrilo na nákladoch, aby sme vám poskytli to najlepšie z najlepšieho.

    Jedinečné pánske doplnky

    Vo vzťahu k doplnkom nikto nemá rád pojem „normálny“. Nikomu sa nepáči ani pojem „divný“. O čo sa väčšina z nás snaží je „jedinečný“. V pozitívnom zmysle sa odlišovať od ostatných. Vyniknúť a byť povšimnutý, ale nevyčnievať a nebyť vylúčený.

    Toto sú niektoré zo šperkov, ktoré sme navrhli práve na tento účel. Aby ste boli zaujímavý, iný a úžasný. Skrátka: jedinečný.

    Doplnky s vyhlásením

    Niektoré doplnky sú určené len na to, aby dodali vášmu vzhľadu šmrnc. Aby pridali lesk na krk, nádych farieb na pás alebo textúru na zápästie. Potom sú tu doplnky, ktoré nielenže vykričia vašu osobnosť svetu, ale vykričia ju z vrcholu hory v nádeji, že spôsobia lavínu reakcií.

    Nižšie sú uvedené niektoré z našich produktov, ktoré robia najsilnejšie vyhlásenia. Sú navrhnuté tak, aby o vás niečo vypovedali čo najmenej jemným spôsobom.

    Cenovo dostupné pánske doplnky

    Menej je častokrát viac. Niekedy si jednoducho chcete ozdobiť telo niečím, čo nie je v cene dvoch obličiek. Pri všetkých našich produktoch sa snažíme o dosiahnutie cenovo dostupnej kvality. Ale nižšie uvádzame niektoré pekné, jednoduché a predovšetkým lacné možnosti.

    Ak hľadáte kúsky vyššej kategórie za nízke ceny, pozrite si náš výpredaj Outlet.

    Farebné doplnky

    Doplnky dopĺňajúce váš outfit zvýrazňujú posolstvo, ktoré sa snažíte povedať svetu. Výrazné farby, ktoré s outfitom kontrastujú, upútajú pozornosť, pričom nesú jedinečný príbeh.

    Nižšie uvádzame doplnky, ktoré zanechajú veľký dojem.

    Doplnky pre starších mužov

    Neexistujú žiadni starší muži – iba zrelí páni. Náš vkus sa počas života vyvíja spolu s nami, a zatiaľ čo väčšina mužov v tejto životnej etape smeruje k minimalistickejšiemu dizajnu, vyššej kvalite a väčšiemu pohodliu, niektorí sa úplne zmenia a robia to presne naopak. Ďalšia vec, ktorá sa deje v neskoršom veku - prestaneme sa starať o to, čo si o nás myslia druhí. A vytvoríme si štýl, ktorý je veľmi individuálny. Stávame sa viac sami sebou.

    Máme doplnky pre všetky vekové kategórie, ale nižšie uvádzame kúsky, ktoré sa budú hodiť pre staršieho gentlemana – sú minimalistické, kvalitné a pohodlné.

    Pánske doplnky na cestovanie

    „Cestovať znamená žiť,“ povedal náš národný poklad Hans Christian Andersen. Za jeho čias trvali cesty dlho a jedinými vhodnými cestovnými doplnkami bolo oblečenie do každého počasia a veľký drevený kufor. Dnes môžeme vyraziť na cesty len s malým ruksakom.

    Ponúkame cestovné doplnky pre všetky typy cestovania - od jednodňových výletov až po dlhé cesty; od vymetačov nočných podnikov po turistu. Pozrite si ich nižšie.

    Personalizované doplnky

    Myslíme si, že doplnky majú silu na to, aby vedeli vyrozprávať príbehy. Nič však nevyrozpráva osobnejší príbeh ako personalizované doplnky. Či už je to meno vašej milovanej osoby alebo osobná filozofia, vďaka gravírovaniu bude tento kúsok len a len váš.

    Nižšie sú uvedené niektoré z našich najpredávanejších gravírovateľných produktov, ktoré čakajú na vašu osobnú správu.

    Svadobné doplnky pre ženícha

    Aké doplnky by mal nosiť ženích je otázka, ktorá dostala nejedného muža do problémov. Hlavné pravidlá sú: Doplňte outfit vašej partnerky, ale nebuďte výraznejší ako ona; a mali by ste vyzerať odlišne od ostatných, ale nie vyčnievať. Viac informácií o doplnkoch pre váš svadobný deň nájdete v našom podrobnom sprievodcovi doplnkami pre ženíchov.

    Idete sa svadbu niekoho iného? Nevyberajte si outfit bez prečítania nášho dokonalého sprievodcu doplnkami pre svadobných hostí.

    Top pánske doplnky

    Aké sú najlepšie pánske doplnky? Odpoveď na túto otázku závisí výlučne od vás. Niektoré veci sú jednoducho štandardné – každý muž musí mať napríklad hodinky. Ale to, aké hodinky budú pre vás najlepšie, závisí od vášho štýlu oblečenia, farby pleti, životného štýlu a mnohých ďalších faktorov. Nikto nepozná váš príbeh lepšie ako vy (možno s výnimkou vašej mamy), takže vám nikto nemôže povedať, čo je pre vás najlepšie. A nie je to o tom, čo je „cool“.

    To, čo je „cool“, sa mení každú sezónu. Okrem toho sa aj definícia štýlovosti neustále mení. My vám môžeme prezradiť naše najpredávanejšie doplnky na základe toho, že okamžite vyletia z našich regálov... čo ale s týmito informáciami urobíte, je len na vás.

    Doplnky k obleku

    Drvivá väčšina z nás si niekedy v živote oblečie oblek. Existuje niekoľko doplnkov, ktoré sa považujú za štandardné vybavenie tohto typu formálneho oblečenia. Pri dôležitých príležitostiach sa bežne nosí kravata alebo motýlik. A ak si vyberiete kravatu, mali by ste ju skombinovať s kravatovou sponou, aby nebola neposedná. Manžetové gombíky na manžetovú košeľu patria tiež do kategórie, ktorú musíte mať. Ale vreckové hodinky, ihly do saka, šerpy a golierové spony sú profi nástroje, ktoré poznajú a používajú len tí najlepšie oblečení muži medzi nami. Pozrite sa na naše doplnky k oblekom, ktoré dodajú každému formálnemu outfitu šmrnc.

    Doplnky na dovolenku

    Zatiaľ čo je váš výber doplnkov na dovolenku z veľkej časti určený typom dovolenky, niektoré základné veci musíte mať bez ohľadu na to, či idete na víkendový výlet do mesta alebo na dlhú dovolenku k moru.

    Po prvé, bez ohľadu na miesto destinácie a dĺžku nohavíc, túto časť oblečenia budete musieť držať na mieste. Plátený opasok je dokonalým spoločníkom na dovolenke hlavne preto, lebo sa dá uvoľniť, keď sa trochu zväčšíte od lenivosti a prejedania sa chutným miestnym jedlom.

    Ďalším nevyhnutným spoločníkom je batoh. Či už si do neho uložíte telefón, mapu mesta alebo všetky suveníry, ktoré nakúpite, na výlete budete tohto štýlového spoločníka určite potrebovať. Taktiež je veľmi rozumné si pribaliť aj kvalitnú kozmetickú tašku.

    Nižšie nájdete niektoré z našich obľúbených doplnkov na dovolenku.

    Doplnky na pláž

    Pláž je piesočnatá, slnečná a horúca. V prvom rade by ste mali byť vybavený od hlavy po päty ochranným odevom. Ak však túžite po zjazveniach spôsobených žiarením (opálenie), budete si musieť pri vyhrievaní sa na slnku chrániť aspoň oči.

    Slnečné okuliare sú nevyhnutnosťou pre každého plážového návštevníka. Nielenže chránia oči pred škodlivými slnečnými lúčmi, ale aj zabraňujú tvorbe vrások. Ak vaše uši rýchlo zhoria, zvážite aj klobúk.

    Určite budete potrebovať aj batoh alebo tašku na veci a kozmetickú tašku na opaľovací krém, pleťové mlieko a krém na spálenie. A v neposlednom rade vodotesné hodinky. Pozrite si niektoré z našich najpredávanejších plážových doplnkov.

    Vy sa pýtate, my odpovedáme

    Aké sú vhodné doplnky pre mužov?

    Ako veľa vecí v živote, aj toto závisí od konkrétneho muža. Ale základom, ktorý by mal mať každý muž, sú hodinky, peňaženka a kožený opasok. Okrem toho sú to aj náhrdelníky, prstene, náramky a taška.

    Koľko doplnkov by mal muž nosiť?

    Toľko, koľko sa vám zdá byť pohodlné. Je to váš príbeh.

    Aké doplnky kúpiť pre muža?

    Ako východiskový bod zoberte do úvahy jeho tón pleti a štýl oblečenia. Odtiaľ sa odrazte. Zaobstarajte mu doplnky, ktoré dopĺňajú jeho tón pleti (zlatá pre teplý tón, strieborná pre chladný tón, čierny pre každého) a urobte všetko pre to, aby doplnky neboli v rozpore s jeho štýlom oblečenia, pokiaľ ide o tvary a veľkosti. Len si pamätajte - kontrast je dobrý, konflikt nie. Keď si osvojíte základy, začnete experimentovať. Rôzne farby, vrstvenia, viaceré prstene atď. To všetko sú zábavné veci, ktorými môžete skúsiť vylepšiť jeho štýl.

    Prečo sú pánske doplnky dôležité?

    Keď archeológovia vykopávajú zvyšky vikingských domov a hrobov, doplnky často poskytujú jediné informácie o tom, kto boli títo ľudia. Sú najtrvalejším vyjadrením našej identity a rozprávajú naše príbehy ešte dlho po tom, ako odídeme.

    Doplnky upozorňujú na špecifické oblasti alebo črty vášho tela a štýlu, čím vám napomáhajú lepšie nasmerovať pohľad diváka. Týmto spôsobom môžete vyzdvihnúť svoje dobré stránky a odviesť pozornosť od akýchkoľvek vnímaných chýb. Ste režisér, ktorý vedie kameramanovu ruku. Doplnky sú formou vyjadrenia. Vysielajú do sveta vašu identitu, pomáhajú vám cítiť sa pohodlne, cítiť sa ako sami sebou s vedomím, že je zobrazené vaše skutočné ja. Doplnky vám dodávajú sebavedomie.

    Ako zladiť doplnky?

    Prvá vec, ktorú by ste mali urobiť, je zladiť farebnú schému. Nemá zmysel snažiť sa zladiť doplnky, ak máte na sebe rôzne štýly. Skúste si dať na seba podobný počet kúskov rovnakého typu. Ak má niekto na sebe jeden náhrdelník, hodinky a náušnicu, určite nebudete vyzerať lepšie, keď sa ovešiate ako vianočný stromček, bez ohľadu na to, koľko času ste strávili správnym ladením farieb. Pre lepšie pochopenie tejto tematiky si pozrite si našich 7 pravidiel pre kombinovanie pánskych doplnkov.